• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
  • Ambitie
  • Zorg en Zekerheid vergoedt deel van sportcontributie

    Voor sportliefhebbers die lid zijn van Valken'68 is het betalen van de jaarlijkse contributie een bekend fenomeen. Wat echter niet bij iedereen bekend is, is dat een aantal aanvullende verzekeringen van zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid een deel van deze contributie vergoedt. Deze regeling geldt specifiek voor kinderen tot 18 jaar en is eenmalig per kind en per kalenderjaar van toepassing. Met het einde van het kalenderjaar in zicht, is dit het moment om gebruik te maken van deze financiële ondersteuning, indien dit nog niet eerder is gedaan. 

    De regeling voor vergoeding van sportcontributie is een waardevolle kans voor ouders en verzorgers om de kosten van het sportlidmaatschap van hun kinderen te verlichten. Of het nu gaat om voetbal, hockey, gymnastiek of een andere sport, Zorg en Zekerheid ondersteunt gezinnen bij het stimuleren van de sportparticipatie van hun kinderen.

    Voor meer informatie over deze regeling of voor het indienen van de factuur, kun je contact opnemen met Zorg en Zekerheid. Het is in ieder geval de moeite om de sportieve ambities van je kinderen deels te laten vergoeden door de zorgverzekeraar.