• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
 • Ambitie
 • Zonnig Postmus.nl Hemelvaarttoernooi bij Valken '68 zeer succesvol

  Op donderdag 9 mei vond op sportpark 't Duyfrak, het thuis van voetbalvereniging Valken '68, het jaarlijkse Postmus.nl Hemelvaarttoernooi plaats. Dit prestigieuze evenement trok meer dan veertig jeugdteams uit diverse competities, die in de leeftijdscategorieën JO9 en JO11 streden om de felbegeerde titel van toernooikampioen.

  De deelnemende teams kwamen uit verschillende klassen: van de elite van de Hoofdklasse tot aan de enthousiaste teams uit de Tweede, Derde, Vierde en Vijfde klasse. Bij zonsopgang beloofde het al een fantastische dag te worden. Een stralende zon en een heerlijke temperatuur. Kortom: uitstekend om een toernooi te spelen voor uitgelaten familieleden, vrienden en toeschouwers.

  Uitstekende organisatie
  De toernooicommissie van Valken '68 had duidelijk geen moeite gespaard om van het evenement een topdag te maken. Alles was tot in de puntjes georganiseerd, van de speelschema's tot de faciliteiten voor de teams en bezoekers. Dit om ervoor te zorgen dat de teams alleen maar aan voetballen konden denken.

  Winnaars
  Na een reeks spannende wedstrijden, die gekenmerkt werden door sportiviteit en strijd, werden de winnaars in hun respectievelijke klassen bekroond. De winnaars van de JO9 categorie waren als volgt: Odin '59 JO9-1, RKAVV JO9-1 en RCL JO9-1 uit de Hoofdklasse, RCL JO9-2 uit de Tweede Klasse, UVS JO9-3 uit de Derde Klasse, Quick Boys JO9-5 uit de Vierde Klasse, en CVV Berkel JO9-6 uit de Vijfde Klasse.

  In de JO11 categorie ging de eer naar Valken '68 JO11-1 uit de Hoofdklasse, RKAVV JO11-6 uit de Tweede Klasse, Valken '68 JO11-3 uit de Vierde Klasse en Valken '68 JO11-4 uit de Vijfde Klasse.

  Prijzen en waardering
  Naast de trots van de overwinning, ontvingen alle kampioensteams prachtige bekers en een kwalitatieve bal, gesponsord door Postmus.nl. Deze ballen zijn bedoeld om de jonge talenten aan te moedigen ook thuis lekker te gaan voetballen en te bewegen.

  Dankwoord
  Het evenement zou niet mogelijk zijn geweest zonder de inzet en het enthousiasme van alle betrokkenen, waaronder de spelers, coaches, ouders en vrijwilligers. Een speciaal woord van dank gaat uit naar Postmus.nl voor hun bijdrage en ondersteuning van het jeugdvoetbal. Ook de toernooicommissie verdient een pluim voor hun harde werk en toewijding.

  Uitzien naar de volgende editie
  Nu het Postmus.nl Hemelvaarttoernooi voorbij is kijkt de toernooicommissie alweer naar het komende seizoen. Wil je een bijdrage leveren aan één van de toernooien en met name het plezier van onze jeugd? Stuur een e-mail naar toernooien@valken68.nl. Een lach op het gezicht van de kinderen is waar zij het voor doen.

  Fotografie: Sabine Henzing