Zaterdag 16 januari: Een historisch moment voor het achtste van Valken’68

Zaterdag 16 januari: Een historisch moment voor het achtste van Valken’68

Om 13:00 verzamelde valken’68 het 8ste team bij de kantine! Als eerste begonnen we met een bakkie koffie. Stephan Grootwagers was geblesseerd en zou de coach zijn vandaag.. Om 13:30 liepen we naar de kleedkamer, en de sfeer in deze kleedkamer was zo goed.. Muziekje erbij en omkleden.. Daarna warmlopen en ja, toen begon het.. Stephan riep ons bij elkaar en vertelde wat me moesten doen.. Zijn woorden “wij moeten erin knallen, wat er ook gebeurt”.. Dit zijn natuurlijk woorden van de overwinning, en wij besloten dit te doen!
Valken 8
Het eerste fluit signaal werdt gevloten… Bam, en daar begonnen we.. Druk zetten op alle spelers. Blauw-zwart 5 wist hier niet mee om te gaan en alle passen die zij deden kwamen niet aan, of valken was de tegenstander voor.. Na even 20 minuten te hebben gespeeld, 6 kansen gehad. Kregen wij een vrije trap van ongeveer 30 meter van het doel. Albert Noort, stond achter de bal en zag marvin Johannes naar het doel toe rennen, Albert schopte de bal, precies op het hoofd van Marvin, Marvin kopte de bal over de keeper heen, netjes in het doel… Jaaaaaa 1-0. Huigen, gieren brullen..Wij staan voor, maar door dit doelpunt, ging het voetbalspel iets wat naar beneden.. Blauw-zwart kreeg even de kolder in hun kop.. Zette aan en na 20 minuten later kreeg blauw-zwart eindelijk een bal voor het doel. En jammer genoeg kopte hij de bal netjes het doel in.. 1-1.. Valken’68 liet het hier niet bij zitten.. 1-1 de rust in konden wij niet maken.. Valken was 45 min lang de betere party.. Na de 1-1 gingen wij nog beter voetballen… Jaaaaa de invaller Maurits Vink nam de bal op zijn slof en trapte de bal hard het doel in.. Keepertje kon duiken wat die wilde, maar de bal van maurits vink was onhoudbaar.. Rust stand 2-1. Tweede helft is er over en weer goed gevoetbald maar niemand kon meer scoren.. Valken had een sterke verdediging met Albert Noort en Joop Heemskerk als cv… Eindstand 2-1..

De eerste 3 punten van het seizoen is dan een feit en niemand pakt deze nog af van ons.. Volgende week katwijk uit.. Wie weet halen we hier ook punten.. Ik zie namelijk wel een kampioenschap in zicht!

By |2017-10-16T22:04:25+00:00januari 19th, 2016|Nieuws|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68

%d bloggers liken dit: