• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
 • Ambitie
 • Wouter Vroegindeweij naar Valken ‘68

  De 21-jarige Katwijker Wouter Vroegindeweij komt aankomend seizoen de selectie van Valken ’68 versterken. Voor de centrale verdediger, die ook op het middenveld uit de voeten kan, is het de eerste keer dat hij Sportpark Nieuw Zuid verlaat om zijn geluk bij een andere vereniging te beproeven.

  Wouter is afkomstig van Quick Boys, maar heeft al een behoorlijke periode niet meer gespeeld vanwege een zware kruisbandblessure. Deze liep hij op in oktober 2022. Zijn revalidatie verliep echter niet voorspoedig en Wouter heeft twee operaties ondergaan. Vanaf begin augustus hoopt hij eindelijk weer te kunnen trainen.

  De student rechten kijkt ernaar uit om bij Valken ’68 te voetballen. Vooral het niveau en de uitstraling van de club spreken hem aan. Daarnaast komt hij diverse oude bekenden tegen. Bij Quick Boys heeft Wouter onder andere met huidige selectiespelers Lars Wietsma, Stijn Haasnoot en Thijs den Hollander gespeeld. Ook nieuwelingen Sten Schaap en Thijs Ouwehand zijn geen onbekenden van Wouter.

  Naast zijn fitheid hoopt Wouter zich aankomend seizoen te verbeteren in het seniorenvoetbal. Dat houdt in dat Wouter zich voornamelijk op fysiek vlak wil versterken. Zodra Wouter weer fit is, kunnen de Valkenburgers vooral genieten van zijn sterke passing.

  De Technische Commissie van Valken ’68 is blij met de komst van Wouter Vroegindeweij en hoopt dat hij in Valkenburg de laatste stappen kan zetten in zijn revalidatie, zodat Wouter op termijn weer kan doen wat hij het leukste vindt: voetballen. Hiervoor wordt hem alle tijd gegund.