Weet u waar u terechtkunt voor hulp of ondersteuning? Vertel het door!

Weet u waar u terechtkunt voor hulp of ondersteuning? Vertel het door!

Als voetbalvereniging hebben we een belangrijke maatschappelijke functie. Ook in Valkenburg zijn er immers mensen die ondersteuning kunnen gebruiken. Soms voor iets heel kleins, maar soms ook voor een ingewikkelder probleem. Het is altijd fijn als men in zulke gevallen ergens terechtkan.

Binnen de gemeente zijn er een aantal nieuwe plekken waar u terechtkunt voor hulp of ondersteuning. Door mensen attent te maken op het bestaan van deze initiatieven fungeren we ook buiten het veld als team.

Team Sociale Ondersteuning

Het team sociale ondersteuning is er voor al uw vragen over werk, financiën, wonen, zorg, welzijn, dagbesteding, geestelijke gezondheid en voorzieningen.

Inloopspreekuur? Iedere donderdag van 11.30 tot 12.30 uur in het Dorpshuis in Valkenburg.

Daarnaast kunt u dagelijks terecht bij de vestigingen in Rijnsburg of Katwijk aan Zee. Zie de website voor de exacte locaties en tijden. U kunt het team overigens ook bellen: (071) 406 51 00 (op werkdagen van 09.00 tot 16.00 uur).

Centrum Jeugd en Gezin

Bij het Centrum Jeugd en Gezin kunnen kinderen, jongeren tot 23 jaar, en (aanstaande) ouders terecht met al hun vragen over opvoeding en opgroeien. Ook grootouders en professionals zijn hier van harte welkom. U kunt terecht op de inloopspreekuren in Katwijk of Rijnsburg. Zie de website voor de exacte locaties en tijden. Bovendien is het Centrum Jeugd en Gezin telefonisch te bereiken: (088) 254 23 84.

Samenlevingsloket

Heeft u een vraag over zorg of welzijn, Wmo-/zorgvoorzieningen of over werk, inkomen of bijzondere bijstand? Dan kunt u terecht bij het Samenlevingsloket.

Openingstijden: elke werkdag van 08.00 tot 12.00 uur geopend in het gemeentehuis, Koningin Julianalaan 3 in Katwijk. We adviseren u om eerst even te bellen voordat u een bezoek brengt: (071) 406 50 20. Voor meer informatie zie de website.

WeHelpen.nl

Op WeHelpen.nl kunt u om hulp of ondersteuning vragen, of uw eigen hulp aanbieden aan iemand. Wanneer u een oproep plaatst op Wehelpen.nl vindt u bijna altijd iemand die u kan helpen. U kunt hierbij denken aan hulp bij het doen van boodschappen, het uitlaten van de hond of andere soortgelijke zaken. Zie de website voor meer informatie.

Geef deze informatie s.v.p. door aan mensen in uw omgeving! Zo helpen we samen mensen verder.

By |2016-11-08T14:45:52+00:00september 5th, 2016|Nieuws|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68

%d bloggers liken dit: