• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
 • Ambitie
 • Wat geflatteerde overwinning: Jodan Boys – Valken’68 3-0.

  Afgelopen zaterdag speelde Valken’68 1 uit tegen Jodan Boys de eerste van drie poulewedstrijden voor de districtsbeker. Net als de oefenwedstrijd afgelopen dinsdag was er wederom een zware blessure te betreuren. Chris Volwater liep in de eerste helft (16e minuut) al een breukje in de voet/enkel op. Valken’68 zit duidelijk in de hoek waar de klappen vallen. In korte tijd twee potentiële controlerende middenvelders (nr. 6 positie) verliezen, maakt de spoeling voor trainer Derek van der Plas dunner.
   
  Het uit de vierde divisie gedegradeerde Jodan Boys won met 3-0 afgelopen zaterdagmiddag. Op de winst was niks aftedingen, wel was de score geflatteerd. Valken’68 leek in de eerste minuten op voorsprong te komen bij een fraaie aanval, maar de scorende Joshua Cooper stond helaas buitenspel. Bij één van de eerste aanvallen van Jodan Boys was het wel raak(6e Quincy Tavares). Jodan Boys was de wat meer dominerende ploeg de eerste helft, maar Valken’68 kreeg ook kansjes. Vlak voor rust was het weer raak voor Jodan Boys. Een fraaie voorzet van links werd wederom afgerond door Quincy Tavares. Rust 2-0
   
  Met na rust de ingevallen Bas van Delft en Lars Wietsma in de ploeg veranderde er weinig aan het spelbeeld. Te weinig druk op de bal gaf Jodan Boys een aantal keren de mogelijkheid om ongehinderd het hele veld over te steken. Toch kreeg Valken’68 nog een uitstekende mogelijkheid om via een penalty op 2-1 te komen in de 70e minuut. De penalty werd door Samet Arikan helaas niet benut. In de 76e minuut werd met de wat geflatteerde 3-0 de wedstrijd op slot gegooid door Mohammed Bellahcen.
   
  Basis: Frank Kardjani, Thijs den Hollander, Pepijn van Duijvenvoorde, Lars Oudshoorn, Dirk van Duijn, Chris Volwater(16e Nicky Guijt), Jelle van den Oever, Sammy Zandbergen (60e Lars Wietsma, (Niels Varkevisser(55e Bas van Delft), Joshua Cooper, Samet Arikan.
   
  Zaterdag 9 september 2023 speelt Valken’68 1 thuis tegen Oliveo 1. Aanvang 14:30 uur.