Telefoon (071) 4013214|secretariaat@valken68.nl

Voorbeschouwing Valken’68 – Van Nispen (za), zaterdag 2 november 2019, aanvang 14.30 uur. Wedstrijdsponsor: Tankstations Jongeneel.

Voorbeschouwing Valken’68 – Van Nispen (za), zaterdag 2 november 2019, aanvang 14.30 uur. Wedstrijdsponsor: Tankstations Jongeneel.

Goed doorkomen!!!

Aanstaande zaterdag 2 november speelt Valken’68 thuis tegen  Van Nispen(za). Van Nispen Zaterdag 1 is door het kampioenschap vorig seizoen in de derde klasse A dit seizoen gepromoveerd naar de tweede klasse. De ploeg uit De Zilk won vorig seizoen met 1-4 in Reeuwijk bij CVC en dat was genoeg om het kampioenschap vast te stellen. Het is al de tweede keer in drie jaar tijd dat de zaterdagtak van Van Nispen promoveert. Drie seizoenen geleden promoveerde het vriendenelftal naar de derde Klasse, nadat het een beslissingswedstrijd won in Oegstgeest van Blauw-Zwart.

Van Nispen is bijna voor iedere ploeg in de tweede klasse een onbekende en kan door het ontbreken van verwachtingen frank en vrij voetballen. Met twee gewonnen wedstrijden en vier verloren duels staat Van Nispen na zes wedstrijden momenteel op de tiende plaats. Er werd deze competitie gewonnen van DoCoS en CVV Berkel. Verloren werd er van SV Wateringse Veld, RCL, UVS en Soccer Boys. De laatste thuiswedstrijd op 26 oktober werd er met 3-1 gewonnen van het deze competitie zwak presterende CVV Berkel. Ook al leek het niet eenvoudig te gaan tegen CVV Berkel, toch was het bij rust al 2-0 door doelpunten van Jon-Joost Cornelissen in de 1e en Tim Koning in de 45e minuut. In de tweede helft kwam CVV Berkel door van der Stoep nog terug op 2-1, maar vlak daarna maakte Jeffrey Koemans de bevrijdende 3-1.

Valken’68 ging na de spectaculaire thuiswinst op RCL op 19 oktober vorige week hard onderuit bij DSO in Zoetermeer met 4-0. Trainer Alan Campfens trok na afloop de enige juiste conclusie: ,,Valken’68 heeft totaal onnodig verloren, maar dan wel en vooral van zichzelf.” Campfens moest weliswaar deze wedstrijd wat improviseren omdat vier verdedigers niet beschikbaar waren. Maar het gelegenheidsduo dat centraal achterin stond, Matthijs de Mooij en Arjan Haasnoot, heeft zoveel ervaring dat daar niet de achilleshiel van de Valkenburgers deze wedstrijd lag. Een aanvankelijk dominerend Valken’68 gaf door persoonlijke fouten heel makkelijk drie doelpunten cadeau aan de tegenpartij. Tel daar bij op dat er voorin weinig tot niets gecreëerd werd, mogelijk door de wat andere invulling van het middenveld, en de verklaring voor een complete off-day is daar.

Om het gat met de kop van de ranglijst niet te groot te laten worden, Valken’68 staat momenteel met 10 punten gedeeld 5e/6e en als uitgangspunt voor het uitduel volgende week tegen koploper UVS (15 punten) zou een winst van en voor Valken’68 deze middag zeer welkom zijn. Goed doorkomen is voor Valken’68 deze middag het devies.

Voor het frank en vrij voetballende Van Nispen (za) is dat natuurlijk ook het geval. Winst voor Van Nispen betekent voor deze nieuwkomer voorlopig effe aansluiten in de veilige middenmoot.

Na afloop wordt het in ieder geval weer gezellig in de Valken’68 kantine. Het Bierfest zal na de wedstrijd losbarsten met Rudi’s Duitse Roadshow.

Wedstrijdsponsor deze middag is Tankstations Jongeneel. Over Tankstations Jongeneel:

 

 

Missie

Het creëren van ervaringen die zó goed zijn dat ze doorverteld worden: vergaande service in een gemoedelijke sfeer. Ervaar het zelf en vertel het verder!

 

Gemoedelijk

Je voelt je meer dan welkom op onze tankstations. Onze medewerkers doen er alles aan om je een prettige en vertrouwde omgeving te bieden.

Innovatie

Wij kijken graag buiten de gebaande paden. Wij willen je verrassen en inspireren en onze passie voor ons vak laten voelen. Zie ook: Osmosewater tappuntTanken op aardgasBrandstof op locatie geleverd.

 

Full Service

Wij kiezen bewust voor uitgebreide service stations. In een markt waar onbemande tankstations steeds meer aanwezig zijn, zijn wij niet vies van ambitie en steken graag ons nek uit voor onze klanten. Daarom komen wij graag met nieuwe services om je zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Voor meer informatie over Tankstations Jongeneel klik hier

By |2019-11-03T17:59:35+02:00oktober 30th, 2019|oud, Voorbeschouwing|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68