• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
 • Voorbeschouwing Valken’68 – SV Den Hoorn, zaterdag 26 november 2022, aanvang 14.30 uur. “Wedstrijdsponsor”: Verhaar Omega BV.

  Zaterdag 26 november 2022 speelt Valken'68 1 tegen SV Den Hoorn 1. Het eerste elftal van SV Den Hoorn is dit jaar voor het eerst actief in de eerste klasse op zaterdag. De voorgaande vijf seizoenen speelde zij in de eerste klasse zondag.

  SV Den Hoorn staat momenteel op de 5e plek met 14 punten uit 8 wedstrijden. Vier plaatsjes hoger dan Valken’68 dat met 12 punten op de negende plek staat. SV Den Hoorn won afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen het laag geklasseerde VUC met 3-0. Voor rust werd het 1-0 door Robin Zwartjens. Na rust werd de score uitgebreid tot 3-0, mede door de tweede treffer van Robin Zwartjens. Met deze overwinning kwam een eind aan de wat magere score van maar 2 punten over de vier competitiewedstrijden ervoor, waarin verloren werd van Die Haghe, SV Nootdorp en de gelijke spelen tegen VELO en UVS. Kijkende naar het doelsaldo van SV Den Hoorn, dan valt op dat SV Den Hoorn een team is wat maar weinig doelpunten tegen krijgt. Zes tot nu toe.  

  Valken’68 trok in een uitwedstrijd ook aan het langste eind afgelopen zaterdag tegen SV Honselersdijk. Na onrustig en te haastig spel in de eerste helft, legde Valken’68 een prima tweede helft op de mat. Het werd een verdiende 2-4 overwinning. Afgelopen week trok Valken’68 de opwaartse lijn qua vertoond spel door met een 3-0 overwinning in de districtsbeker tegen eersteklasser SHO uit Oud- Beierland. Minpuntje was het uitvallen van Stijn Haasnoot met een schouder uit de kom. Deze kon gelukkig buiten het veld in de ambulance gelijk weer worden teruggezet. Beterschap Stijn!!! 

  Met nog drie competitiewedstrijden voor de winterstop voor de boeg gaat het er vanmiddag om wie de aansluiting met het linkerrijtje weet te behouden

  Valken’68 zal de steun van het publiek als twaalfde man zeker nodig hebben om zich te handhaven in het linkerrijtje.

  De derde helft 

  De derde helft zal in ieder geval weer gezellig zijn!!! Toos en Roos zullen na de wedstrijd de derde helft verzorgen.