• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
 • Voorbeschouwing Valken’68 – SV Argon, zaterdag 6 november 2021, aanvang 14.30 uur. “Wedstrijdsponsor”: Stichting Kind in Oost-Europa

  Steuntje in de rug

  Zaterdag 6 november speelt Valken'68 thuis tegen SV Argon (Mijdrecht). SV Argon is een club die in 1971 het resultaat was van de fusie van rk Stormvogels (zondagvoetbal), vv Mijdrecht (zaterdag- en zondagvoetbal) en sv Midreth (zaterdagvoetbal). Zij speelde met het eerste tot 2014 op zondag maar stopte met prestatief voetbal op zondag vanaf seizoen 2014-2015. De zaterdagtak nam het prestatief voetbal over. Na het kampioenschap in 2015-2016 speelde Argon in de hoofdklasse, daarna (2018-2019) in de eerste klasse. De laatste keer dat Valken’68 tegen Argon in competitieverband speelde was in het seizoen 2015-2016. Valken’68 verloor thuis (1-2) en uit (4-0). SV Argon werd dat jaar kampioen en Valken’68 degradeerde uit de eerste klasse B.

  SV Argon heeft dit seizoen 12 punten vergaard uit de eerste 5 competitieduels en staat met een duel minder op de derde plaats. Vorige week werd de nummer twee op de lijst VV Monnickendam op een 3-0 nederlaag getrakteerd. Het had nog een grotere nederlaag kunnen worden, maar SV Argon liet een behoorlijk aantal kansen onbenut. Valken’68 treft dus vandaag een sterke tegenstander die één van de belangrijkste titelkandidaten mag worden genoemd.

  Valken’68 verloor afgelopen zaterdag uit met 3-0 van Nootdorp. Een overvolle blessure en ziekenboeg noopte trainer Alan Campfens om van systeem te wisselen. De afwezigheid in de basis van de aanvallend ingestelde Marc Langeveld, Joshua Cooper, Jaco van der Bent, Sammy Zandbergen en Rody Redel was te veel van het goede. De 5-3-2 i.p.v. de gebruikelijke 4-3-3 gaf de eerste helft nog hoop op een goed resultaat. Maar na een snelle 1-0 in de tweede helft was het aanvallend onmachtige Valken’68 niet echt in staat om de achterstand weer om te buigen. De 3-0 nederlaag was gezien het spelbeeld terecht.

  Een aantal van de geblesseerde en zieke spelers heeft deze week de training hervat en zullen mogelijk weer hun rentree kunnen maken. 

  Niet alleen Valken’68 maar ook de wedstrijdsponsor deze middag, de valkenburgse Stichting Kind in Oost-Europa, kan een steuntje in de rug gebruiken. Maak uw gift aan de stichting over via de QR code die hierboven staat of op rekeningnummer NL60 RABO 0331 878 461 t.n.v. St. Kind in Oost-Europa

  De derde helft zal in ieder geval weer gezellig zijn!!! Het een gezellig feestje te worden met de mannen van de ADHD DISCOSHOW. Dus trek de lederhose en de dirndl maar uit de kast en kom een lekker biertje halen. Voor de meest recente Corona regels kijk op onze website.