Telefoon (071) 4013214|secretariaat@valken68.nl

Voorbeschouwing Valken’68 – RCL, zaterdag 12 oktober 2019, aanvang 14.30 uur. Wedstrijdsponsor: Confianza Accountants

Voorbeschouwing Valken’68 – RCL, zaterdag 12 oktober 2019, aanvang 14.30 uur. Wedstrijdsponsor: Confianza Accountants

Angstgegner

Zaterdag 19 oktober speelt Valken’68 thuis tegen RCL, aanvang 14:30 uur. Vanaf het seizoen 2014-2015 speelt RCL dit seizoen al voor het zesde jaar in de tweede klasse C van district West II. De laatste drie seizoenen waren er onderlinge duels in competitieverband, Valken’68 speelde immers de twee seizoenen ervoor in de eerste klasse. RCL was in die laatste drie seizoenen een echte Angstgegner voor Valken’68. Veelal liep het slecht af voor Valken’68. De drie uitduels weren allemaal verloren, de laatste op 17 november 2018 met 2-1 en van de thuisduels werd er één verloren, de laatste op 2 februari 2019 met 1-2 en tweemaal werd er gelijk gespeeld. Qua punten dus 14-2 voor Thom Wijnalda en consorten. Kan Valken’68 deze vloek verbreken, weinig punten met vaak wel goed spel, is de grote vraag?

De tegenstander van vanmiddag RCL staat op de ranglijst momenteel 7e met zes punten uit vier duels. Uit is RCL deze competitie nog ongeslagen. Het eerste uitduel was er een 0-2 winst op UVS en het tweede uitduel werd er gewonnen van Van Nispen met 1-3. Thuis ging RCL twee keer de bietenbrug op. Het eerste thuisduel werd met 1-2 verloren van Westlandia (za) en het laatste thuisduel op 12 oktober 2019 ging met 1-4 verloren tegen SVC’08. SVC’08 was in die wedstrijd duidelijk de bovenliggende partij. Bij rust stond het 0-2, waarna SVC na rust uitliep na 0-3 en uiteindelijk de eindstand van 1-4 op het bord kwam. De van UVS overgekomen RCL doelman Glenn Sloos voorkwam een grotere nederlaag door diverse malen er de onmogelijkste ballen uit te halen of met kunst en vliegwerk tegen te houden. Na afloop keek hij alvast vooruit: “Volgend week weer een uitwedstrijd en wel tegen Valken’68. Volgens de statistieken moeten wij die weer winnen. Daarna dan maar die eerste thuiswedstrijd winnen.”

Valken’68 staat na vier wedstrijden op de vijfde plaats met 7 punten uit vier duels. Valken’68 vertoont qua spel duidelijk een stijgende lijn. Werd in het eerste duel nog verloren van het de laatste weken pover presterende HVC’10, de laatste drie wedstrijden gaat het duidelijk beter. Dominant en overtuigend spelend werd verleden week de uitwedstrijd tegen debutant Kagia met 1-3 gewonnen. Koppen als “Volwassen Valken ’68 langs schuchter Kagia” en “Valken’68 komt op toeren” sierden de media. Het volgende commentaar viel te noteren: “Valken’68 had nog wel wat verder kunnen uitlopen, maar spande zich ook niet bovenmatig meer in. De ploeg speelde een volwassen wedstrijd en liet zien dat het duidelijk in de lift zit qua veldspel”.
Trainer Alan Campfens trapte in een interview met Voetbal in de Bollenstreek op de rem met de volgende kanttekeningen: ,”Het is voor ons belangrijk om eerst stabiel te worden.” en “Wij hebben de eerste vier wedstrijden twee doelpunten tegen gehad. Verdedigend gezien gaat het goed, maar nu moeten we nog stappen maken in ons aanvalsspel.”

Misschien moet hoofdtrainer Alan Campfens voor een winnend wedstrijdplan tegen Angstgegner RCL zijn oor maar eens te luisteren gaan leggen bij wedstrijdsponsor Confianza Accountants. “Zij zetten immers de lijnen graag voor u uit”.

Na afloop wordt het in ieder geval weer gezellig in de Valken’68 kantine met zanger Danny Plezier.

Wedstrijdsponsor deze middag is Confianza Accountants

Profiel

Confianza Accountants is een middelgroot kantoor op het gebied van accountancy, fiscale en (bedrijfs)economische advisering, administratieve dienstverlening en salarisverwerking. Sinds onze oprichting in 1990 zijn wij flink gegroeid. Ons team van ruim 30 goed opgeleide en ervaren medewerkers is gevestigd in een ruim pand in Katwijk aan den Rijn, op de grens van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.

Integer en betrouwbaar

Integriteit en betrouwbaarheid zijn onze belangrijkste kernwaarden. Onze accountants werken volgens de regels. Altijd. Wij houden van fair play. We geloven ook in het creëren van kansen voor onze opdrachtgevers. Daarom zijn binnen Confianza Accountants de lijnen kort. Onze accountants en adviseurs werken nauw samen en zoeken voortdurend naar mogelijkheden om onze klanten optimaal te ondersteunen bij hun bedrijfsvoering.

Nuchter, betrokken en persoonlijk

Kenmerkend voor Confianza Accountants is een nuchtere, betrokken werkwijze. Wij streven naar een open relatie met onze klanten. Omdat wij geloven in aandacht. Aandacht voor onze klanten die wij op een professionele en persoonlijke manier adviseren. Aandacht voor ons vakgebied waarbinnen wij alle ontwikkelingen nauw volgen. Zodat wij altijd op het scherpst van de snede kunnen adviseren in het belang van onze klant.

http://www.confianza.nl

By |2019-10-20T11:41:36+02:00oktober 16th, 2019|oud, Voorbeschouwing|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68