Voorbeschouwing Valken’68 – HVV Te Werve, zaterdag 11 mei 2019, aanvang 14.30 uur. Wedstrijdsponsor: Stibbemeyster (ZieZoo) en Rabobank Leiden-Katwijk

Voorbeschouwing Valken’68 – HVV Te Werve, zaterdag 11 mei 2019, aanvang 14.30 uur. Wedstrijdsponsor: Stibbemeyster (ZieZoo) en Rabobank Leiden-Katwijk

Aanstaande zaterdag 11 mei speelt Valken’68 1 thuis tegen HVV Te Werve uit Rijswijk. Te Werve is geen onbekende van Valken’68. In het seizoen 2016/2017 werd Te Werve kampioen in 2C.  Valken’68 eindigde dat jaar op de derde plaats. Na een seizoen te hebben gevoetbald in de eerste klasse, is Te Werve dit seizoen weer actief in de tweede klasse C. Beide ploegen staan in het linker rijtje. Valken’68 op de vierde plaats met 36 punten uit 23 wedstrijden en Te Werve op de vijfde plaats met 34 punten. Een subtopper dus. Beide ploegen zijn veilig voor degradatie en voor beide is de titel te ver uit het zicht met zeven punten achterstand op de nummers 1 en 2 met nog slechts drie wedstrijden te gaan. Staat dan alleen de eer nog op het spel? Nee want Valken’68 is koploper in de derde periode en daarnaast zou een derde plaats voor beide teams  mogelijk ook nog uitzicht kunnen bieden op de nacompetitie. Er staat dus meer op het spel dan de eer alleen.

Te Werve kent na de degradatie van vorig seizoen uit de eerste klasse een wisselvallig seizoen met als hoogtepunt voor de spelers waarschijnlijk het KNVB bekerduel tegen Ajax in Noordwijk eind september 2018. Een wisselvallig seizoen omdat er in alle drie de periode minder werd gepresteerd dan vooraf verwacht en overwinningen werden opgevolgd door nederlagen. De laatste periode is tot nu toe de zwakste periode met 9 punten uit 6 wedstrijden. Van UVS, CVV Berkel en Soccer Boys werd verloren, terwijl van DSO, SV Monster en RCL werd gewonnen. De laatste wedstrijd thuis op 20 april tegen RCL was weer een klinkende overwinning met 6-1. Kanttekening daarbij was dat RCL danig was verzwakt en pas na rust werd overklast.

Wat Valken68 betreft blijft de stemming opperbest. Geen degradatiezorgen meer na de 2-5 overwinning op TAVV. De prestaties in de derde periode zijn tot nu zeer goed. Zes gespeeld waarvan vijf gewonnen en één gelijk. Met Soccer Boys en DSO in de nek hijgend (3 punten minder) is Valken’68 momenteel koploper met 16 punten uit zes wedstrijden in de derde periode.

Een zestal punten uit de drie nog te spelen duels tegen Te Werve (thuis), Velo (uit) en SVC’08 thuis zou zomaar eens de derde periodetitel en dus nacompetitie kunnen opleveren. Over wisselvallig seizoen gesproken.

Trainer Arie van Duijn heeft ook voor komende zaterdag wederom een bijna voltallige en fitte selectie ter beschikking. Een luxe die hij pas lijkt te krijgen als het qua resultaat wat beter gaat draaien.

Wedstrijdsponsor: Rabobank Leiden-Katwijk. Trotse partner van Valken’68 

 Actief in uw omgeving, samen met leden en klanten. Dat is de Rabobank. Rabobank Leiden-Katwijk is een trotse partner van Valken’68. Voetbalverenigingen verbinden mensen met elkaar. De Rabobank helpt deze verenigingen graag om hun ambities waar te maken. Het samen versterken van onze leefomgeving. Ook bij Valken’68 middels verenigingsondersteuning (Jeugd) en een maatschappelijk bijdrage (verduurzaming, familiedagen).Voor meer informatie over Rabobank Leiden-Katwijk klik hier.

Wedstrijdsponsor: Hoofdsponsor Stibbemeyster (ZieZoo)

Het Goudse advieskantoor Het Bespaarhuis en adviesbedrijf Ziezoo uit Rijswijk zijnmet terugwerkende kracht tot 1 januari 2018 gefuseerd. Het bedrijf gaat in Gouda verder als Stibbemeyster en gaat zich hoofdzakelijk toeleggen op de zakelijke markt. De directie wordt gevormd door Marco den Haan, Frank Noomen en Lennart van Gastel.

Het Bespaarhuis is sinds 2007 gevestigd in Gouda en adviseert op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Door de veranderende markt was Het Bespaarhuis al een aantal jaar bezig een bewuste keuze te maken om zich te focussen op de zakelijke markt. In 2013 werd om die reden de zakelijke dienstverlener Burgland Finance, gespecialiseerd in pensioen- en inkomensadvies en bedrijfsverzekeringen, toegevoegd aan het bedrijf.

ZieZoo is gespecialiseerd in risicomanagement en bedrijfsadvisering en wasmet vijf medewerkers gevestigd in Rijswijk. Directeur/eigenaar Marco den Haan was al geruime tijd bezig om een stap te zetten naar verbreding van haar dienstverlening en professionalisering van de administratieve processen. In het Bespaarhuis vond hij de perfecte partner.

Voor meer informatie over Stibbemeyster klik hier.

By |2019-05-12T13:33:02+00:00mei 9th, 2019|oud, Voorbeschouwing|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68

%d bloggers liken dit: