Telefoon (071) 4013214|secretariaat@valken68.nl

Voorbeschouwing Valken’68 – DoCoS, zaterdag 7 december 2019, aanvang 14.30 uur. Wedstrijdsponsor: H. Star Bloemengroothandel B.V.

Voorbeschouwing Valken’68 – DoCoS, zaterdag 7 december 2019, aanvang 14.30 uur. Wedstrijdsponsor: H. Star Bloemengroothandel B.V.

Zaterdag  7 december speelt Valken’68 thuis tegen DoCoS. DoCoS is geen onbekende voor Valken’68. De laatste jaren werd er al menig robbertje uitgevochten. DoCoS speelt al weer voor het vierde seizoen in de tweede klasse C van district West II. Vorig jaar ging de uitwedstrijd op 29 september 2018 tegen DoCoS verloren met 2-0. Na het wegzenden van Chris de Lange keerde de wedstrijd volledig om en won DoCoS terecht. Thuis werd het op 16 februari 2019 2-1 voor Valken’68.

Dit seizoen presteert DoCoS tot nu toe niet zo best. Momenteel staat DoCoS laatste met 4 punten uit 10 wedstrijden. 7 doelpunten voor en 28 doelpunten tegen. De laatste vijf wedstrijden tegen UVS, Westlandia, SVC’08, RCL en SV DSO gingen met ruime cijfers verloren en er werd geen 1 keer zelf gescoord. Kortom DoCoS zit momenteel in een negatieve spiraal. Een verklaring hiervoor is dat de ploeg van Dennis Olman te maken heeft met veel blessures. Het laatste thuisduel tegen koploper SV DSO liet een hardwerkend DoCoS zien dat voetballend best mee kon maar aanvallend te weinig stootkracht in huis had. DoCoS keeper van Harmelen in een interview met LAV na de wedstrijd tegen SV DSO: “De sfeer zit er gelukkig nog wel in, dat is ook niet onbelangrijk. We moeten nu nog tegen Valken’68 en Berkel voor de winterstop. Als we daar punten van pakken gaan we toch iets rooskleuriger de winterstop in. Hopelijk kunnen we daarna weer beschikken over een aantal nu nog geblesseerden. Simon Joubij deed vandaag wel weer voor het eerst mee, dat scheelt al. De punten gaan in ieder geval zeker weer komen”.

Bij Valken’68 zit het ook wel goed met de sfeer. Valken’68 staat momenteel op de gedeelde derde/vierde plaats met 20 punten uit tien wedstrijden, op vier punten achterstand van koploper SV DSO. De winstpartijen thuis tegen HVV te Werve 4-0 met 10 man en uit 1-4 tegen SV Wateringse Veld Kranenburg hebben de Valkenburgers stevig in het linkerrijtje gebracht. De als vooraf lastige uitwedstrijd verleden week tegen Wateringse Veld bleek na 15 minuten (0-3) achteraf een eitje. De scherpte van het aanvalsspel bij de Valkenburgers was in deze twee wedstrijden voldoende om de zes punten binnen te halen. Maar als zo vaak, de bal is rond, is het nog maar de vraag of Valken’68 vanmiddag weer als winnaar van het veld afstapt? In de tweede klasse C is niets onmogelijk en bij DoCoS kan het misschien wel eens zo maar gaan draaien.

Na afloop van de wedstrijd is het in ieder geval weer gezellig in de kantine. Onder het genot van de muziek van een DJ/zanger lekker genieten van een drankje/hapje.

Wedstrijdsponsor deze middag is H.Star Bloemengroothandel B.V.

Star dé partner voor uw inkoop van bloemen en planten

  • Vertrouwde organisatie
  • Persoonlijk contact
  • Passie voor bloemen en planten

 

Voor meer info klik hier https://www.hstar.nl/

By |2019-12-11T12:32:53+02:00december 4th, 2019|oud, Voorbeschouwing|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68