• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
 • Voorbeschouwing Valken’68 – AFC 1(zaterdag). Zaterdag 19 september 14.30 uur. Westrijdsponsor: Jumbo supermarkten.

  17 sep 2020 Beheerder
 • Is Valken’68 een zekerheidje in de eerste klasse? 

  Zaterdag 19 september speelt Valken'68 haar eerste competitiewedstrijd tegen AFC 1 (zaterdag).AFC 1 (zaterdag) is al een aantal jaren actief in de eerste klasse van district West 1. Een uitstapje naar de hoofdklasse was er in het seizoen 2017-2018. Een geduchte tegenstander dus voor het dit jaar naar de eerste klasse gepromoveerde Valken’68 1.

  In het door Corona afgebroken seizoen 2019-2020 eindigde AFC 1 op zesde plaats na 17 gespeelde wedstrijden. Een achttal nieuwe spelers versterkte de selectie, elf spelers vertrokken. De nieuwkomers kwamen gedeeltelijk uit de eigen vereniging (AFC zondag tweede divisie en AFC 2) en een aantal uit andere verenigingen zoals Heereveen O21 en Almere O21.

  Valken’68 is na het afgebroken seizoen 2019-2020 gepromoveerd naar de eerste klasse. Een bij de KNVB ingediend verzoek in mei om alsnog te promoveren, er waren wat plaatsen vrijgekomen door het wegvallen van teams uit de hogere klassen/divisies, werd ingewilligd. Valken’68 werd alsnog beloond met promotie omdat zij één van de drie best presterend tweede klassers (er zijn elf tweede klassen in het zaterdagvoetbal) was in het seizoen 2019-2020. Met 41 punten uit 17 wedstrijden en 4 punten voorsprong leek begin maart een streep door de titel en de promotie te worden gezet. Het titelfeestje ging dus niet door, de promotie kwam er alsnog wel.

  In de selectie van Valken’68 zijn een aantal wijzigingen in dit nieuwe seizoen. Vaste krachten als Peter de Best, Sander van der Gugten en Chris Guijt zijn vertrokken. Nieuwkomers als Robin van Dijk, Jelmer van Egmond, Kas Vaneman, Peter Kuijt, Patrick Smit, Gertjan Ravensbergen, Mike Zwijnenburg hebben inmiddels in oefen- en bekerwedstrijden hun debuut gemaakt in Valken’68 1. Daarnaast kloppen een aantal talenten uit eigen jeugd als Rick Dijkhuizen, Mike Glasbergen, Jeroen Oskam, Steffan Star, Bas Roorda, Myron Terpsma en Dirk en Ilja de Vries steeds harder aan de deur van het eerste. 

  De vraag deze middag is of het verblijf van Valken’68 een zekerheidje is? Zeker is niks in het voetbal, want de bal is rond. Als u zekerheid zoekt kunt u dit het beste doen door als klant uw boodschappen te doen bij Jumbo Supermarkten. 

  Als laatste willen wij u voor uw en onze veiligheid vragen om de Corona protocollen zoveel mogelijk in acht te nemen. Hou 1,5 meter afstand en volg a.u.b. aanwijzingen op!!!

  Namens het Valken’68 bestuur wensen wij beide teams veel succes, plezier en een sportieve strijd toe deze middag en hopen op een spannende pot voetbal. 

  Wedstrijdsponsor: Jumbo Supermarkten.

  Ontdek onze 7 Zekerheden

  Bij Jumbo willen we dat onze klanten met plezier hun boodschappen bij ons doen. Dat het van een dagelijkse verplichting een beetje een feestje wordt. Wat belangrijk is voor de klant, is belangrijk voor ons. We maken daarom een aantal beloften waar de klant ons altijd aan mag houden. Elke dag, in iedere winkel. Die beloften noemen wij de 7 Zekerheden:

  1. Euros goedkoperBij Jumbo betaal je de laagste prijs. Vaste prijs elders toch lager? Dan passen we de prijs aan en krijg je als dank het product gratis!
  2. Service met n glimlachOnze service gaat altijd net een stapje verder. In onze winkels en op onze Pick Up Points kun je altijd rekenen op onze persoonlijke service.
  3. Voor ál uw boodschappenBij Jumbo hebben we het grootste supermarktassortiment. Mis je iets? Wij zorgen voor een alternatief of halen het product voor je in huis.
  4. Vers is ook écht versBij ons is vers gegarandeerd vers, we selecteren met zorg de allerbeste versproducten. Product met de datum van vandaag? Dan krijg je als dank voor de melding het product gratis mee.
  5. Vlot winkelenSnel en gemakkelijk boodschappen doen: dat verstaan wij onder vlot winkelen. In onze winkels, op Pick Up Points en natuurlijk online. In de winkel vierde wachtende in de rij? Boodschappen gratis!
  6. Niet tevreden? Geld terugWij zijn pas tevreden als je meer dan tevreden bent. Toch niet helemaal tevreden? Dan krijg je een vervangend product of je geld terug.
  7. Uw wensen staan centraalWe zijn nieuwsgierig naar je mening. Geef het aan ons door, zo kunnen we je nog beter van dienst zijn.