Valken’68 strikt Marc Langeveld.

Valken’68 strikt Marc Langeveld.

Marc

Vanaf volgend seizoen is Marc Langeveld te bewonderen op ’t Duyfrak. De aanvallende middenvelder komt over van topklasser Katwijk. Marc Langeveld speelde in de jeugd ook voor ADO Den Haag, maar keerde uiteindelijk toch terug bij Katwijk. Bij de oranjehemden speelde Marc Langeveld zich vervolgens in kijker bij FC Twente, waarna hij bij de Tukkers een profcontract kon tekenen. Door een administratieve blunder liep dit profavontuur van de 22-jarige Katwijker op een teleurstelling uit, waarna wederom een terugkeer naar Katwijk volgde.

Na één jaar Katwijk verkaste de zoon van Pim Langeveld, ooit een zeer gewaarde kracht tijdens de gouden periode van Katwijk, naar IJsselmeervogels in de hoop daar meer speelminuten te gaan maken. Mede door een blessure en een trainerswissel kon ook deze overstap niet als een succes worden bestempeld, waarna Marc Langeveld voor de derde keer terugkeerde naar zijn Katwijk.

Dit seizoen komt Marc Langeveld nog maar weinig voor in de plannen van trainer Dick Schreuder. Genoeg reden voor Marc Langeveld dus om uit te zien naar een nieuwe uitdaging. Een uitdaging die hij dus nu heeft gevonden in Valkenburg. Marc Langeveld hoopt in Valkenburg veel minuten te gaan maken bij de eersteklasser en wil daarmee zijn oude vorm en het plezier in het spelletje terugkrijgen.

Valken’68 is zeer verheugd dat een type speler als Marc Langeveld bewust kiest voor Valken’68. De club is ervan overtuigd dat de Katwijker met zijn staat van dienst een enorme aanwinst is voor de selectie van Arie van Duijn. Valken’68 heet Marc Langeveld dan ook van harte welkom op ’t Duyfrak en hoopt dat hij in Valkenburg zijn oude niveau kan herpakken.

By |2017-10-16T22:04:24+00:00februari 25th, 2016|Nieuws|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68

%d bloggers liken dit: