• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
 • Valken’68 speelt zich veilig.

  Met een knappe eerste helft wist Valken’68 een basis te leggen om zich twee wedstrijden voor het einde van de competitie veilig te spelen in de eerste klasse A van district West 1. Het eerste half uur was Valken de bovenliggende partij tegen en in Honselersdijk. Na een kwartiertje kwam Valken’68 op 0-1. Een door Pepijn van Duijvenvoorde hoog in de zestien gepompte bal, zorgde voor verwarring tussen de keeper en de laatste man van SV Honselersdijk. Het misgrijpen door de keeper werd handig afgestraft door Samet Arikan. Na een half uurtje leverde een prachtige aanval, opgezet door Sammy Zandbergen, via Samet Arikan de 0-2 op van Joshua Cooper. 3-0 bij rust zou geen gekke stand zijn geweest als Valken’68 de kansen voor rust, o.a. Rody Redel vrij op de keeper af, had benut. Het werd echter een 1-2 ruststand, want Valken’68 gaf in de laatste minuten van de eerste helft effe te veel ruimte weg aan de altijd met het vizier op scherp spelende Tom van Veen. Rust 1-2.

  Na rust kreeg Honselersdijk de overhand. Een foutje in de Valken’68 defensie leverde halverwege de tweede helft de 2-2 op. Er waren nog van beide kanten buitenspel goals, maar de 2-2 bleef zelfs na 7 minuten blessuretijd op het bord staan. Met dit gelijke spel speelde Valken’68 zich veilig. In een opgetogen stemming werd de terugreis ingezet en het bordes van het gemeentehuis van Katwijk als tussenstop bezocht. 

  Aanstaande zaterdag 28 mei speelt Valken’68 1 thuis tegen Forum Sport aanvang 14:30 uur. 

  Klik hier voor meer foto’s van Saam de Mooij

  Opstelling Valken’68: Joris van Harmelen, Pepijn van Duijvenvoorde, Chris de Lange, Jelmer van Egmond(46e Brian van Noort), Peter Kuijt, Matthijs de Mooij(80e Ilja de Vries),Sammy Zandbergen, Samet Arikan, Rody Redel, Joshua Cooper (88e  Hasan Erdogan),Huig van Duijn.