• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
 • Valken’68 sluit meerjarige deal met Jumbo Supermarkten

  Voetbalvereniging Valken’68 heeft een nieuwe sub-hoofdsponsor gevonden. Vanaf het komende voetbalseizoen prijkt, naast hoofdsponsor H. Star Bloemengroothandel, ook de naam van Jumbo Supermarkten op de shirts van de selectie. 

  De corona-crisis kwam voor Valken’68 op een bijzonder slecht moment. Niet alleen werd de competitie stopgezet en kon het vlaggenschip geen kampioen meer worden. Ook wist het bestuur dat er gezocht moest worden naar een nieuwe sub-hoofdsponsor. Een hels karwei in een tijd waarin bedrijven voorzichtiger zijn met grote uitgaven. 

  Een aantal maanden later staat de club hier echter heel anders in. Het eerste elftal is toch gepromoveerd naar de eerste klasse en mag het op een hoger niveau proberen. Daarnaast werd met Jumbo Supermarkten (Rustenburgerpad te Oegstgeest) een trotse nieuwe sub-hoofdsponsor gevonden die voor meerdere jaren is vast gelegd. 

  Voorzitter Jaap Janssen is duidelijk in zijn nopjes: ‘Met de komst van Jumbo is er op gebied van sponsoren de komende jaren rust binnen de club. Ook H. Star Bloemengroothandel heeft bijgetekend en dit houdt in dat onze selectie met twee prachtige bedrijven mag samenwerken. Die wetenschap zorgt er voor dat Valken’68 zich nu kan richten op verdere groei van de club’. 

  Ook filiaalmanager Lia van den Berg van Jumbo is verheugd met de samenwerking. ‘Sinds onze winkel aan het Rustenburgerpad in Oegstgeest is geopend zijn wij op zoek naar mogelijkheden om bekender te worden. Omdat wij een sterke affiniteit hebben met de Valkenburgse gemeenschap, zien wij Valken’68 als de perfecte partij om mee samen te werken.’ 

  Het nieuwe voetbalseizoen van Valken’68 start op zaterdag 19 september met een thuiswedstrijd op Sportpark ’t Duyfrak tegen AFC uit Amsterdam.

  Foto: Saam de Mooij