• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
 • Valken’68 Keeperschool onder leiding van Joris van Harmelen gaat binnenkort van start. Inschrijven mogelijk vanaf nu.

  In september zal de Valken’68 keepersschool onder leiding van Joris van Harmelen op vrijdagmiddag van start gaan. Er is momenteel plaats voor twee groepjes die training krijgen in 1 van de twee lesblokken (16:00-17:00 uur en 17:00 -18:00 uur) 

  De trainingen zijn ontwikkeld voor jonge keeperstalenten die meer willen weten over het doelverdedigen en wat er nodig is om een goede keeper te worden. In tien trainingslessen onder leiding Valken’68-selectiekeeper Joris van Harmelen worden jeugdkeepers ondersteund in hun ontwikkeling als doelman. 

  De keeperstraining probeert elke training het maximale eruit halen om met uitdagende oefeningen jezelf als jeugdkeeper te ontwikkelen. De trainingsgroep bestaat uit maximaal 6 keepers. Elke training worden er wedstrijdgerichte oefenvormen gedaan. Die helpen je als jeugdkeeper om technisch beter te worden, maar ook word je er fysiek sterker van en leer je beter te begrijpen hoe je moet opletten wat er in het spel voor je als keeper kan gebeuren.

  Kosten om deel te nemen aan de keepersschool zijn € 90.- voor tien lessen, de school is voor leden van Valken’68 en niet leden toegankelijk.

  Vanaf nu kan je je inschrijven door middel van een mail aan voorzitterjeugd@valken68.nl onder vermelding van naam, leeftijd en telefoonnummer.

  Voor wie niet weet wie Joris van Harmelen is, hierbij een korte introductie. De 32-jarige Joris van Harmelen is geen onbekende in de regio. Zijn voetbalverleden ligt als keeper van het eerste elftal bij bekende clubs zoals SVC ’08 en Docos en bij het minder bekende HBS uit Den Haag. Vanaf dit seizoen is Joris ook keeper bij de selectie van Valken’68, zijn sterke punten zijn het meevoetballen, het coachen en hoge ballen vanaf de flanken. 

  Daarnaast gaat hij een aantal keepers van de jeugdselectie trainen en op vrijdagmiddag van 16:00 tot en met 18:00 uur start hij in samenwerking met Valken’68 een keepersschool. Het overbrengen van zijn kennis en vaardigheden als keeper aan jeugdige talenten is daarbij het doel.