Telefoon (071) 4013214|secretariaat@valken68.nl

Valken’68 dendert door in de stand en tweede periode.

Valken’68 dendert door in de stand en tweede periode.

Door een 2-0 overwinning op de meest scorende ploeg in de tweede klasse C HVC’10 gaat het crescendo voor de ploeg van trainer Alan Campfens.

Voor de trainer was het puzzelen om elf spelers op het wedstrijdformulier te krijgen, hij miste ondermeer Peter de Best, Huig van Duijn en Arjan Haasnoot.

De thuisclub kwam zeer snel uit de startblokken er dat resulteerde  bijna op een snelle voorsprong, helaas kon de aanvoerder van Valken’68 Marc Langeveld niet afdrukken. Vooral door de behendige Samet Arikan ( die werd uitgeroepen tot man off the match) die excelleerde vanaf de linkerkant kwamen er grote mogelijkheden. Een ervan werd opgezet door Matthijs de Mooij die Samet Arikan wegstak en diens voorzet werd tegendraads ingekopt door Marc Langeveld ( 29e min.) en zijn negende doelpunt van de competitie liet noteren. Na de rust was het weer Samet Arikan die goed doorzette en zet zijn voorzet werd onberispelijk in de rechterkruising geschoten door Jaco van der Bent. Voor Jaco van der Bent (66rmin.) was het zijn achtste treffer van dit seizoen. Even leek het nog spannend te worden, doelman Ruben van der Does (hij kreeg hiervoor een gele kaart) was te laat maakte een overtreding en de scheidsrechter Sinke wees naar de strafschopstip. Helaas voor de bezoekers schoot de HVC’10 speler Boon de bal op de paal. A.s, zaterdag gaat Valken’68 op bezoek bij Van Nispen in de Zilk en kan de tweede periode winnen bij winst als het in Zoetermeer gelijk wordt gespeeld in de wedstrijd SV DSO tegen SVC’08.

Aanstaande zaterdag speelt Valken’68 uit tegen Van Nispen. Let op!!! Aanvang 15:00 uur.

Daan Noteboom

By |2020-02-09T14:07:58+02:00februari 3rd, 2020|Verslag Valken 1|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68