Valken’68 acteert als dood vogeltje: 0-4

Valken’68 acteert als dood vogeltje: 0-4

De sfeer was uitstekend voor aanvang van de wedstrijd Valken’68 – Vitesse Delft. Valken’68 2 had net de thuiswedstrijd van Quick Boys 2 op karakter met 2-1 verdiend gewonnen. De spelers van Valken’68 1 zagen langs de lijn hoe je met inzet en passie toch kan winnen van een titelkandidaat in de reserve hoofdklasse. Iedereen dacht het wordt een spannende pot tegen concurrent Vitesse Delft. Maar de inzet en passie die te zien was geweest bij Valken’68 2 was in de wedstrijd van Valken’68 tegen concurrent Vitesse’68 voor het publiek niet of nauwelijks bij het team van Valken’68 waar te nemen. Geen één moment dacht je als toeschouwer dat Valken’68 iets in te brengen had. Op twee kansloze schoten na was de Valken’68 aanval de gehele wedstrijd afwezig. Zelfs hervattingen uit dode spelmomenten leverde geen gevaar op voor het doel van Vitesse Delft. Valken’68 was een dood vogeltje vergeleken met de vorige thuiswedstrijden tegen ARC, Forum Sport en RKAV Volendam. Werk aan de winkel dus voor trainer Gerard de Geus. De kopjes van de spelers weer leegmaken en inzet eisen. Daarvoor heeft hij nu twee weken de tijd want Valken’68 is volgende week vrij.

De eerste vijftien minuten was er niet veel te beleven op het Duyfrak. Maar de eerste beste gevaarlijke aanval van Vitesse Delft mondde al uit in een doelpunt. Een voorzet van rechtsbuiten Tyson Waser bereikte de in de 16 vrijstaande nr.10 Claudio Santos Silva. Deze legde de bal keurig af op de 19 jarige Rick Burgering die met zijn lange benen de bal langs keeper Erwin van der Nagel in het doel schoof (0-1). Na nog een kans voor deze Rick Burgering en een kopbal van Tyson Waser die door Mathijs de Mooij van de doellijn werd gehaald, werd het 0-2 in de 44e minuut uit een vrije trap net buiten de 16. Sander van Akkeren schoot de bal laag door de muur bij de linkerpaal binnen. Rust(0-2).

Klik hier voor foto’s gemaakt door Saam de Mooij

Een corner van Valken in de weinig enerverende tweede helft leidde in de 66e minuut de 0-3 van Vitesse Delft in. Snel schakelen, Rick Burgering die zich op rechts ontdoet van zijn verdediger, voorgeeft en de voor zijn man komende Claudio Santos Silva die droog de bal achter Erwin van der Nagel schuift. Aan Valken kant was er al twee keer gewisseld, nu was het Vitesse Delft dat met de ruime voorsprong zijn laatste twee wissels gebruikte. Iedereen verlangde naar het eindsignaal behalve de net ingevallen Richard Lopes Mendes. Hij maakte in de 90e minuut de 0-4 uit een prachtige en snelle tegenaanval over vier schijven.

Statistieken

Scoreverloop Valken’68 – Vitesse Delft: 0-4 (0-2). 15e min. Rick Burgering 0-1, 44e min. Sander van Akkeren 0-2, 66e min. Claudio Santos Silva 0-3, 66e min. Richard Lopes Mendes 0-4.

Valken’68 Vitesse Delft
Gele kaart Arjan Haasnoot, Jeroen Haasnoot, Sander van Duijn
Rode Kaart

Opstelling Valken’68: Erwin van der Nagel, Sander van Duijn (46e Mark van der Plas), Lex Heemskerk, Arjan Haasnoot, Jeroen Haasnoot, Erwin de Ridder, Sven Boonstoppel(71e Rens van Klaveren), Mathijs de Mooij, Corstiaan Paap, John van Rijn(61e Ronald Kuijt), Dick van der Toorn.

Opstelling Vitesse Delft: Marco van BergenHenegouwen, Koen Lahnstein, Sherrelly Leonora, Robin de Boer, Raymond Gopal (13e Jefferson Vegas Morales), Dion de Lijser, Tyson Waser(76e Richard Lopes Mendes), Micha van Dasler, Sander van Akkeren, Claudio Santos Silva (82eJurswin Sillé), Rick Burgering.

Zaterdag 28 november speelt Valken’68 1 uit tegen Neptunus Schiebroek 1 (Rotterdam), aanvang van de wedstrijd 14.30 uur.

 

By |2017-10-16T22:04:26+00:00november 14th, 2015|oud, Verslag Valken 1|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68

%d bloggers liken dit: