• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
  • Vorig seizoen 2 keer verloren van DSO dus dit keer moest er wat recht getrokken worden. Zonder aanvoerder Gerald die vorige week uit de wedstrijd geschopt was trok een jong Valken 2 ten strijde. DSO liet Valken het spel maken en dit leidde tot een aantal kleine kansjes voor onze jongens. Na een kwartier werd het spel van valken slordiger en de druk viel weg voor DSO. Niet dat DSO gevaarlijk kon worden want de achterhoede met ditmaal Jordy in de goal gaf niks weg.

    Zo ontstond er een zomeravond wedstrijd waar de trainer van Valken niet blij mee was. Het werd nog erger, een te korte terugspeelbal van Bas werd door de spits van DSO tot goal gepromoveerd. Valken schrok hier niet van wakker en bleef in een veel te laag tempo acteren , DSO leunde achterover. Na een donderspeech van Trainer Ram kwam er na de rust een ander Valken naar buiten.

    DSO werd teruggedrongen en een Valken goal kon niet uitblijven. Het was Myron die vanaf de 16 meter de bal feilloos inschoot. 1 – 1 Valken rook bloed en onder aanvoering van Robin van Dijk trok valken voorwaarts. Na 25 minuten in de 2e helft werd het spel van Valken erg slordig en te gehaast. Bas kreeg door een domme overtreding op de middenlijn zijn 2e gele kaart en kon gaan douchen.

    Er waren nog wel wat kansen maar de voorwaartsen waren vandaag niet thuis.DE kenners vonden allemaal dat Robin van Dijk een puike wedstrijd speelde en dat mag gezegd worden. Helaas geen goals meer dus met 1 punt voor beide teams trok men naar de kleedkamer.

    Volgende week een uitwedstrijd tegen Schipluiden 2, laten we hopen dat het dan beter gaat.