• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
 • Ambitie
 • Valken '68 organiseert wijnproeverij i.s.m. Wijnarts (inschrijving gesloten)

  De Wijnproeverij bij Valken '68: Inschrijving gesloten - Reserveer voor de Reservelijst!

  De inschrijving voor de exclusieve wijnproeverij, georganiseerd door Valken '68 in samenwerking met onze stersponsor Wijnarts, is officieel gesloten vanwege de overweldigende belangstelling. We zijn verheugd over de grote interesse in dit evenement, dat gepland staat voor vrijdag 19 april om 20:00 uur in de kantine van sportpark 't Duyfrak.

  De avond belooft een buitengewone ervaring te worden, met een selectie van acht voortreffelijke wijnen van Wijnarts uit Katwijk, elk vergezeld van bijpassende hapjes. Het evenement biedt een prachtige kans om in een ontspannen sfeer te genieten van unieke wijnen en goed gezelschap.

  Hoewel we helaas geen nieuwe aanmeldingen meer kunnen accepteren voor deelname, bieden we de mogelijkheid om op de reservelijst geplaatst te worden. Mocht er een plek vrijkomen, dan krijg je alsnog de kans om dit niet te missen evenement bij te wonen.

  Wil je op de reservelijst? Neem dan contact op met Henk van der Nagel via 06-29227340. 

  We waarderen je enthousiasme en interesse in de wijnproeverij en hopen je in de toekomst bij een van onze evenementen te mogen verwelkomen. Bedankt voor je begrip en steun aan Valken '68!