• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
 • Ambitie
 • Valken ’68 kiest voor gecertificeerde voetbalschool AllFootball

  De afgelopen seizoenen is de jeugd van Valken ’68 zowel kwalitatief als kwantitatief gegroeid. Dit is duidelijk terug te zien in het niveau van de competities waarin de jeugd actief is. Van grote invloed is de techniektraining die wordt aangeboden. Om de volgende stap te zetten, kiest Valken ’68 per seizoen 2024/2025 voor een samenwerkingsverband met AllFootball, een gecertificeerde voetbalschool met meerdere trainers in dienst.

  Door Joost Franse

  Met de overeenkomst met AllFootball kiest Valken ’68 voor een duidelijke sprong voorwaarts. AllFootball gaat de jeugd van JO8 tot en met JO12 op alle niveaus maandelijks tweemaal techniektraining aanbieden. Dit doen zij met acht gecertificeerde trainers, waarbij ook twee gecertificeerde coördinatoren aanwezig zijn om de jongste jeugd te begeleiden.

  AllFootball bestaat sinds 2019 en heeft als motto: “Beter leren voetballen met een lach!” AllFootball telt een team van meer dan 45 enthousiaste en professionele trainers, met een vurige passie om kinderen te stimuleren in hun voetbalontwikkeling en met een lach het veld af te laten stappen.​ Op deze manier voorziet AllFootball momenteel meer dan vierhonderd kinderen van techniektraining op meerdere locaties in de regio Duin- en Bollenstreek.

  Deze stap zorgt ervoor dat Valken ’68 niet alleen gaat uitbreiden, maar de aanpak ook duidelijk gericht is op professionaliteit. Het doel blijft onveranderd: jeugd opleiden voor het vlaggenschip!

  Naast het aanbieden van techniektraining wordt ook de externe techniekschool op vrijdag sterk verbeterd. Hier zullen de gecertificeerde trainers van AllFootball leden en niet-leden voorzien van een nieuwe en modernere manier van opleiden. De techniekschool wordt groots gelanceerd met een gratis proeftraining op vrijdag 30 augustus voor de gehele jeugd van Valken '68. Dit is een unieke kans voor de jeugd om kennis te maken met deze vernieuwde aanpak van techniektraining! Informatie over de aanmelding voor de gratis proeftraining volgt later.

  Valken ’68 is zeer content met de gesloten overeenkomst met AllFootball en ziet uit naar een zonnige toekomst met deze gecertificeerde voetbalschool.

  Onderschrift foto: Max van Duin (AllFootball), Michael Sloos (jeugdvoorzitter Valken ’68) en Motta El Yaakoubi (AllFootball)