• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
 • Zaterdag 3 oktober leek een troosteloze dag te worden. Geen publiek, bakken regen en de kantine dicht bij Valken’68. De koploper ZOB, zes punten uit de eerste twee wedstrijden, kwam op bezoek bij Valken’68. De eerste tien minuten was het van beide kanten aftasten. Valken’68 liet daarna zien duidelijk meer te willen door overal boven op te zitten. De ploeg uit Zuid Oost Beemster kwam in de eerste helft echter totaal niet in de problemen en liet iets meer verzorgder voetbal zien. De beste en eigenlijk enige kans in de eerste helft was dan ook voor ZOB in de 11e minuut. Van Valkenkant waren er twee afstandsschoten van Matthijs en Sammy. Dat doelpunten schaars zouden zijn deze middag was bij rust voor eenieder wel duidelijk. Wie scoort, die wint.

  Dat Valken’68 meer wilde. bleek vlak na rust. Een bal van Marc Langeveld werd door Rody Redel doorgekopt de zestien in, waar Samet Arikan alleen nog een verdediger en de keeper voor zich had. In de draai nam hij de bal van Rody aan en legde hem langs de verdediger en keeper in de rechterhoek (1-0). Met een tomeloze inzet werd deze 1-0 tot het eindsignaal verdedigd. Kansen waren er nauwelijks. Halverwege de tweede helft ééntje voor ZOB en daarna de kans op 2-0 voor Rody Redel. Het weer bleef troosteloos maar de drie punten op het eind waren voor Valken’68 heel lekker. Een teamprestatie van jewelste. Niemand verzaakte.

  Zaterdag 10 oktober speelt Valken’68 uit tegen BOL (Broek op Langedijk). Aanvang 14:30 uur.

  Foto’s wedstrijd Saam de Mooi klik hier 

  Scoreverloop: 1-0 (Rust 0-0) 48e Samet Arikan 1-0

  Opstelling Valken’68 1: Ruben van der Does, Gertjan Ravensbergen, Pepijn van Duijvenvoorde, Jelmer van Egmond(88e Patrick Smit), Peter Kuijt, Matthijs de Mooij, Huig van Duijn (78e Jeroen Oskam), Rody Redel, Marc Langeveld, Sammy Zandbergen(68e Chris de Lange), Samet Arikan.