• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
 • Tom Dijkhuizen naar Valken ‘68

   

  Valken ’68 heeft voor komend seizoen Tom Dijkhuizen aan zich weten te binden. Voor Tom betekent dit, dat hij weer terug is op zijn vertrouwde Valkenburgse nest. Van jongs af aan was Tom al lid van de Valken en heeft hij alle jeugdelftallen doorgelopen. Na een uitstap van 4 jaar naar het Leidse Lugdunum is Tom, die woonachtig is in Valkenburg, volgend jaar gelukkig weer op ’t Duyfrak te bewonderen. Tom is inmiddels 24 lentes jong en is leerling verpleegkundige in het LUMC.
  Op voetbalgebied is Toms favoriete positie centrale verdediger waarbij zijn sterke punten duels, slidings, crosspass, fysiek en inzet goed tot zijn recht komen. Qua verbeterpunten noemt Tom “rust en inzicht”. 

  Op de vraag waarom hij graag weer bij Valken ’68 wil voetballen antwoordt hij: “Ik heb in de 4 jaar bij Lugdunum veel geleerd en het ontzettend naar mijn zin gehad, maar zou het nu graag weer een keer willen proberen bij de club waar ik ben begonnen.”

  De technische commissie, de technische staf en alle supporters van Valken ’68 wensen Tom heel veel succes bij Valken ’68.