• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
 • Valken'68 kreeg 10 november deze mail van het Rabobank LeidenKatwijk Wensenfonds: 

   

  Beste meneer/mevrouw, 

  Samen met 150 andere verenigingen en stichtingen nemen jullie dit jaar deel aan Rabo ClubSupport! Wij zijn trots op jullie enthousiasme en inzet. De stemperiode is inmiddels gesloten en we maken ons nu op voor de finaleavond. Jullie zijn al op de hoogte van het gewonnen bedrag, maar nodigen jullie natuurlijk uit voor onze Live uitzending.

  Volg op dinsdagavond 17 november om 19:30 uur ‘De avond van Katwijk’ live op RTV Katwijk! In deze spetterende en half uur durende uitzending krijgt jouw club de uitslag van Rabo ClubSupport.

   

  Samen maken we er een feestje van! 

  Vanwege COVID-19 is een fysieke bijeenkomst in de TheaterHangaar niet mogelijk, maar vanuit de studio van RTV Katwijk maken we er toch een feestje van. Trommel jouw achterban op en zorg dat ook zij de ‘Avond van Katwijk’ volgen! Zo vieren zij het feestje ook met jullie mee. Nodig hen uit via Facebook of Instagram, stuur hen een WhatsApp bericht of schrijf een stukje in de nieuwsbrief. Je kunt hiervoor bijgaande afbeelding gebruiken. Hoe meer leden er mee kijken, hoe groter het feest! 

  Winnen jullie de extra prijs? 

  Naast de uitslag van Rabo ClubSupport, hebben we nog een extra prijs in petto! Maar liefst 5 deelnemers van Rabo ClubSupport maken kans op een extra prijs van € 1.000,-. Wie deze deelnemers zijn, zie je tijdens de uitzending. De kijkers bepalen door het digitaal stemmen wie de extra prijs verdient.   

  Kijk jij ook op 17 november? Tot dan! 

  Met vriendelijke groet,

  De coöperatieve Rabobank 

  Erik Versnel

  Directievoorzitter

  Kijk dus op 17 november en help Valken'68 om die extra prijs binnen te slepen!!!!