• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
  • Ambitie
  • Thomas Duiker keert terug op de velden bij Valken ‘68

    Komend seizoen wordt de familie Duiker verder uitgebreid op ’t Duyfrak. Het broertje van Bart Duiker, Thomas, heeft namelijk besloten om naar Valken ’68 te verhuizen om daar zijn opwachting te maken in het roodgeel van de Valkenburgers.

    Thomas Duiker, 21 jaar oud, heeft afgelopen jaar niet gevoetbald. Daarvoor heeft hij veertien jaar gevoetbald bij Rijnsburgse Boys en twee jaar bij FC Rijnvogels. Dit deed Thomas voor beide clubs op selectieniveau. Na een jaar afwezigheid van de voetbalvelden, begon het toch weer te kriebelen en hij wil graag met zijn broer en neef Bas van Delft gaan voetballen.

    Zijn favoriete posities zijn rechtsback of rechtercentrumverdediger en de sterke eigenschappen van Thomas zijn met name het uitschakelen van zijn man, zijn niet-aflatende doorzettingsvermogen en daarnaast beschikt Thomas over flink wat snelheid.

    Thomas wil bij Valken ’68 het plezier in voetbal weer terugvinden en daarnaast richt hij zich op de ontwikkeling van zijn traptechniek en wil hij zijn spelinzicht verder verbeteren. Op teamniveau hoopt Thomas dat zowel 1 als 2 een stap kunnen maken.