• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
 • Ambitie
 • Technisch ontwerp & tekenbureau AVD B.V. ondertekent sponsorovereenkomst Valken'68

  Kort geleden heeft Technisch ontwerp & tekenbureau AVD B.V. een sponsorovereenkomst getekend. Zij bestaan al bijna 24 jaar en zijn gespecialiseerd in het verzorgen van installatie technische adviezen, tekenwerkzaamheden, berekeningen, calculaties en projectmanagement.

  Eigenaar Arie van Duijvenbode is opgeleid als projectmanager grote utiliteit en heeft inmiddels in den lande de nodige naamsprekende projecten mogen behartigen. Zijn levensspreuk is: “gaat niet, bestaat niet”, er zal door hem altijd naar een oplossing gezocht worden om tot het beste resultaat te komen voor de opdrachtgever.

  Door onze vakkundigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid, weten inmiddels een scala aan (bouw & installatie) bedrijven-, (school & zorg) instellingen-, ontwikkelaars-, architecten en gemeenten, uit geheel Nederland onze organisatie te vinden voor allerlei werkzaamheden ten behoeve van (duurzame) klimaat-, sanitaire en elektrotechnische installaties.

  Sinds 1 februari 2021 is AVD toegetreden tot het bouwdirectie kernteam van VORM Holding / Bouw, als (interim) installatie projectcoördinator voor nieuwbouw The Puls of Amsterdam, een multifunctioneel project van circa 90.000m2, welke op de Zuid-as gebouwd zal gaan worden en waarvan de oplevering gepland staat voor eind 2024.

  De bouw is inmiddels in volle gang en zal gaan bestaan uit: 1x kantoortoren 95 meter hoog-, 2x woontorens 85 meter hoog-, 9 stuks bioscoopzalen-, diverse restaurants-, fitnesscentrum en een supermarkt. Dit project zal gebouwd gaan worden als BREEAM-NL Outstanding-, WELL, dus een duurzaam bouwproject in de hoogste categorie.

  Daarnaast heeft AVD in den lande nog een aantal projecten in opdracht, of gaan er binnenkort komen, zoals de nieuwbouw woon-zorgcomplex Simeon & Anna Rotterdam-, het adviseren / ontwerpen van het gasvrij maken van kantoor en warehouse transportbedrijf D.J. Middelkoop B.V. te Nieuw-Vennep-, nieuwbouw diverse appartementencomplexen én de nieuwbouw van diverse luxe villa’s, allemaal uitgaande van warmtepomp- en WTW-systemen, waarvan wij het ontwerp-, de calculatie en het complete tekenwerk tot en met uitvoering gereed op ons gaan nemen voor de HVAC-installaties.

  Neem eens een kijkje op de website naar alle mogelijkheden die Technisch ontwerp & tekenbureau AVD B.V. te bieden heeft, en projecten die zij reeds hebben uitgevoerd in de loop der jaren.

  De businessclub is zeer verheugd met de nieuwe samenwerking met dit van origine ‘Katwijks’ bedrijf!