• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
 • Ambitie
 • Team van de Week: Valken'68 JO10-3

  Dit weekend staat in de schijnwerpers het enthousiaste JO10-3 team van Valken’68, dat als "Team van de Week" gevierd wordt tijdens de cruciale wedstrijd van ons eerste elftal tegen Honselersdijk.

  De bezielde trainers
  Het team wordt geleid door twee toegewijde trainers, Patrick Turk en Rick van Leeuwen. Patrick, 49, uit ’t Duyfrak, rolt het vak in toen zijn zoon Seppe begint met voetballen. Rick, 42, uit het bruisende centrum van Valkenburg, brengt zijn eerdere ervaring als trainer in. Samen vormen zij het hart van dit dynamische team.

  De jonge sterren
  De JO10-3 bestaat uit een diverse groep jonge talenten, waaronder:

  Chris van Duijvenbode, de flitsende linksbenige speler.
  Malik El Mazouz, bekend als "de balgoochelaar" met zijn rechtsbenige vaardigheden.
  Daniel Arnaldo Dotoli van ’t Hart, met zijn Braziliaanse voetbalskills.
  Fedde de Jong, de ziener van het team, die zowel als speler als keeper optreedt.
  Koen van Leeuwen, de onverzettelijke goaltjesdief.
  Seppe Turk, Patrick’s zoon, een vrolijke stoorder op het veld.
  Dylano de Vos, veelzijdig inzetbaar met zowel links als rechts.
  Jesse de Vries, de rots in de branding als keeper en speler.
  De kern en kracht van het team
  Wat dit team onderscheidt, is hun veelzijdigheid. Iedere speler kan keepen, verdedigen en aanvallen, waardoor ze als een echt team functioneren. Hun strijdlust en teamgeest zijn hun grootste krachten.

  Doelen en herinneringen
  Dit seizoen focust het team op verdere ontwikkeling en het behouden van plezier in het spel. Een hoogtepunt was het kampioenschap van vorig seizoen, gevierd met "We are the champions" en een feestelijke polonaise. Een memorabele promotie naar de 2e klasse volgde na de herfstvakantie.

  Uitdagingen en triomfen
  De grootste uitdaging tot nu toe is de confrontatie met FC Rijnvogels JO10-1. Maar het team laat zich niet kisten en zet elke wedstrijd hun beste beentje voor, zoals voorspeld met een 3-1 overwinning vandaag.

  Inspiratie voor het eerste elftal
  Aan het eerste elftal geven ze de boodschap mee: "Speel als team, coach en help elkaar en stroop de mouwen op, hup Valken!"

  Als "Team van de Week" bewijzen de jonge helden van JO10-3 dat passie, teamgeest en doorzettingsvermogen de sleutels zijn tot succes op en buiten het veld. Hun aanwezigheid en enthousiasme zijn een inspiratie voor iedereen bij de wedstrijd tegen Honselersdijk.

  Vooruit kijkend
  Met zulke sterke fundamenten en een hart vol passie kijken we uit naar nog meer glorieuze momenten van de JO10-3. Zij zijn het levende bewijs dat de toekomst van Valken’68 in goede handen is.