• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
  • Ambitie
  • Sterke tweede helft Valken’68

Met een 2-0 achterstand begon Valken’68 zaterdag 25 februari, 14 dagen na het staken van de wedstrijd vanwege een blessure van de scheidsrechter, aan de 2e helft met de opdracht de opgelopen 2-0 achterstand recht te trekken. Een lastige opgave want Velo staat 3e en is fysiek sterk. Voor de meegereisde supporters werd het toch nog een leuk potje voetbal waar van alles inzat.

Velo kreeg de eerste kans om de score te openen in de tweede helft maar verzuimde om dit te doen. Lars Wietsma deed voor Valken’68 helaas hetzelfde bij een vrije kopkans in de 62e op de 0-1. Ook de scheidsrechter verzuimde volgens kenners aan beide kanten, Samet Arikan werd naar de grond gebracht in de zestien, maar kreeg onterecht geen penalty. Wie dacht dat de 3-0 van Joey Kouters de wedstrijd op slot zou gooien had het fout. In het laatste kwartier kon de uitslag nog alle kanten op. Een hoekschop van Huig van Duijn leverde de 3-1 op. Wie hem scoorde was voor velen een raadsel. De omroeper zei Marc Langeveld. Een ander zei dat de corner er rechtstreeks indraaide. Wij houden het erop dat de bal via de hak van Chris de Lange en via een eigen speler in het doel verdween. Een tweetal minuten later stond de 3-2 op het bord. Een voorzet op maat van de sterk spelende Sammy Zandbergen werd ingekopt door de vrijstaande Bas van Delft 3-2. Helaas was de tijd te kort om nog een puntje mee te nemen naar Valkenburg.

Klik hier voor meer foto’s van Saam de Mooij

Opstelling: Jordi Blikman, Jesper Slootweg, Chris de Lange, Rody Redel, Peter Kuijt, Matthijs de Mooij, Huig van Duijn, Sammy Zandbergen, Marc Langeveld, Lars Wietsma (75e Bas van Delft), Samet Arikan.

Zaterdag 4 maart speelt Valken’68 1 thuis tegen Die Haghe, aanvang 14:30 uur.

Zaterdag 4 maart speelt Valken’68 2 uit tegen Rijnsburgse boys 3, aanvang 14:00 uur.