• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
 • Ambitie
 • Stefan Kralt keert terug bij selectie Valken '68

  Na twee jaar gevoetbald te hebben bij Valken Neuf, keert Stefan Kralt (21) terug bij de selectie van Valken '68. Aan het einde van het seizoen 2021/2022 besloot Kralt om een stapje terug te doen en op een lager niveau te gaan voetballen, voornamelijk om met vrienden te kunnen spelen. Echter, tijdens het afgelopen seizoen begon het toch weer te kriebelen om op een hoger niveau te trainen en wedstrijden te spelen.
   
  Stefan geeft aan dat hij vooral gemotiveerd is door de kans om meer en fanatieker te trainen, en wedstrijden op een hoger niveau te spelen. Zijn doelstelling voor het komende seizoen is om bovenin mee te draaien en te zorgen voor promotie of het kampioenschap. 
   
  Naast voetballen is Stefan Kralt een fanatieke sporter en doet hij graag leuke dingen met zijn vriendin Eva en vrienden. Zijn favoriete positie is het middenveld, waar hij zijn sterke punten, spelinzicht en techniek, goed kan benutten. Desondanks wil hij zich verder ontwikkelen, vooral op het verdedigende aspect van het spel. 
   
  De technische staf is verheugd met de terugkeer van de Valkenburger en ziet uit naar de hernieuwde samenwerking met Stefan.