• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
 • In de maand april is Valken’68 gestart met een maandelijks artikel waarbij een loyale sponsor van de club in de schijnwerpers wordt gezet. Dit alles heeft te maken met de coronacrisis. Deze crisis heeft ervoor gezorgd dat de voetbalclub veel inkomsten is misgelopen. Toch is er al die tijd een enorme groep sponsoren achter de club blijven staan. Natuurlijk waardeert Valken’68 haar sponsoren stuk voor stuk. Van klein tot groot, alle sponsoren zijn de club even lief. En daarom doet Valken’68 iets terug doen. Juist uit blijk van waardering! Dit is dan ook een belangrijke reden voor de introductie van de sponsor van de maand. In de maand mei is Echte Bakker den Dulk dé sponsor van de maand. 

  Al bijna een eeuw is Echte Bakker den Dulk een begrip in de regio. Het ambachtelijke familiebedrijf heeft al vier generaties lang een passie voor brood en banket. In 1928 is Teun den Dulk (overgrootvader huidige eigenaar) gestart met een bakkerij aan de Duinoord 16 in Katwijk. Met bakfietsen en handkarren werden diverse ‘ventwijken’ in Katwijk voorzien van brood en banket van hoge kwaliteit. Nadat zijn zoon in 1965 zijn intrede deed binnen de bakkerij werd er al snel afscheid genomen van de bakfietsen en handkarren. Den Dulk opende haar eerste filiaal in Cleijn Duin en begon haar klanten via een winkel te voorzien van haar producten. 

  In de loop der jaren is het aantal winkels flink toegenomen. Inmiddels bezit Den Dulk maar liefst vijf filialen en leveren zij aan diverse lokale horeca en verenigingen haar ambachtelijke producten. Daarnaast dragen zij sinds 2002 met trots het label ‘Echte Bakker’. Dit label staat voor passie voor het vak en daarnaast moet je als bakker voldoen aan een groot aantal kwaliteitseisen. Een product van Echte Bakker den Dulk staat dan ook garant voor kwalitatief hoogwaardig.

  Dankzij de inspanning van Jaap Janssen (voorzitter Valken’68) is Echte Bakker den Dulk sinds 2007 sponsor van de club uit ’t Duyfrak. Een belangrijke reden om sponsor te worden is om de connectie met de lokale omgeving niet uit het oog te verliezen. Eigenaar Teun den Dulk heeft specifiek gezocht naar een vereniging die aansloot bij de waarden waar de bakker ook zelf aan wil voldoen. Al snel kwam hij uit bij Valken’68. De warme familiaire en open cultuur in combinatie met de belangrijke sociale functie in Valkenburg gaven de doorslag tot het aangaan van een sponsorovereenkomst. 

  Helaas is het voor Valken’68 lastig om tijdens deze pandemie een tegenprestatie te leveren aan Echte Bakker den Dulk. Toch staan nog dagelijks veel Valkenburgers in de rij voor een lekker broodje of een overheerlijke taart. Echte Bakker den Dulk is ervan overtuigd dat het contract met Valken’68 een aandeel hierin heeft en daar zijn zij de club erg dankbaar voor. 

  Voor meer informatie over Echte Bakker den Dulk gaat u naar www.wielevertzulk.nl, belt u 071-3612372 of stuurt u een e-mail naar info@echtebakkerdendulk.nl