• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
 • Ambitie
 • Sponsor van de maand: Ancora Adviesgroep

  Sinds begin 2020 is de wereld in de ban van het coronavirus. Helaas heeft ook voetbalvereniging Valken’68 veel last van de crisis. Zo kan er niet gevoetbald worden en is de kantine al tijden gesloten. Ondanks het verlies van een aanzienlijk deel van de inkomsten, blijven de kosten gewoon doorlopen. Gelukkig beschikt de club over een groep loyale sponsoren, die juist in deze tijd pal achter de club staan. Natuurlijk waardeert de club haar sponsoren stuk voor stuk. Van klein tot groot, alle sponsoren zijn de club even lief. En daarom wil Valken’68 iets terug doen. Juist uit blijk van waardering! Vanaf deze maand introduceren zij de sponsor van de maand. De eerste keer is dat Ancora Adviesgroep.

  Ancora Adviesgroep was in de jaren zeventig een assurantie en accountantskantoor. Oprichter Dirk de Jager bleek zich echter ook bezig te houden met onroerend goed transacties en besloot het bedrijf uit te breiden met een makelaarskantoor. In de loop der jaren bleef Ancora verder groeien en breidde het haar dienstverlening verder uit. Naast diverse assurantieportefeuilles, nam Ancora ook een aantal vestigingen van de RegioBank over. Hierdoor konden zij een totaalpakket bieden aan hun klanten. Inmiddels staat de derde generatie de Jager en tweede generatie Guijt aan het roer van Ancora Adviesgroep. Naast een vestiging aan de Baron S. de L. Wyborghstraat 1 in Katwijk, beschikken zij over een vestiging aan de Sint Jeroensweg 16 in Noordwijk. Ondanks de groei die het bedrijf heeft doorgemaakt staat persoonlijke aandacht nog steeds hoog in het vaandel en wordt iedere klant voor vol aangezien. Ancora Adviesgroep staat voor ruime openingstijden, adviseurs die klanten persoonlijk kennen en de tijd nemen én geen keuzemenu, maar direct iemand aan de lijn, als je belt. 

  Ook maatschappelijk gezien is Ancora Adviesgroep een bedrijf dat zich op vele vlakken laat zien. Naast vrijwilligerswerk waaronder financiële voorlichting op basisscholen, zijn zij sponsor van diverse verenigingen. Een van deze verenigingen is voetbalvereniging Valken’68. Juist in het lopende voetbalseizoen heeft het bedrijf de verbintenis verlengd en inmiddels zijn ze alweer zes seizoenen verbonden aan de club uit ’t Duyfrak in Valkenburg. Deze overeenkomst is niet alleen gesloten vanwege het maatschappelijke belang en het contact dat zij hadden met voorzitter Jaap Janssen, maar ook omdat veel collega’s wekelijks op het sportpark zijn te vinden. Hiermee wil Ancora haar medewerkers laten zien dat zij ook buiten kantooruren achter ze staan. 

  Door verenigingen te ondersteunen laat Ancora Adviesgroep zien dat zij midden in de samenleving staan. De adviesgroep is van mening dat de mooiste initiatieven juist worden gecreëerd met hulp van vrijwilligers. Dit maakt de huidige coronacrisis extra vervelend. Als sponsor is er geen exposure, maar de gemeenschap is ook minder goed in staat om met elkaar tot mooie wisselwerkingen te komen. Toch blijft Ancora achter Valken’68 staan. Juist omdat de club op die manier sterker uit de crisis kan komen en jong én oud weer kan doen wat zij het liefste doen. Voetballen met vrienden én vriendinnen.

  Wilt u een vrijblijvend advies van de specialisten van Ancora Adviesgroep? Ga naar www.ancora.nl, bel 071-4016545 of stuur een e-mail naar mailbox@ancora.nl.