• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
 • Ambitie
 • Spelregelbewijs

  Goede kennis van de spelregels draagt bij aan een sportiever spel. Om die reden heeft de KNVB tijdens het seizoen 2014/’15 het spelregelbewijs ingevoerd. Door het spelregelbewijs te halen zijn meer voetballers beter op de hoogte van de regels, begrijpen en accepteren zij waarom bepaalde beslissingen worden genomen en kunnen zij de regels ook beter toepassen tijdens het spel.

  Voor spelers en speelsters geboren in het jaar 1998 t/m 2002 was het eerder verplicht om het spelregelbewijs te halen. Dit seizoen zijn de leden geboren in het jaar 2003 aan de beurt om het spelregelbewijs te halen. Een speler heeft tot en met 1 september 2020 de tijd om het te halen. Als leden uit het genoemde geboortejaar het spelregelbewijs niet hebben, mogen zij het seizoen 2020/‘21 niet voetballen. 

  Aan de slag

  De spelers en speelsters geboren in het jaar 2003 kunnen juist nu aan de slag, omdat er dit seizoen geen wedstrijden meer plaatsvinden vanwege het coronavirus. Je logt in met je KNVB account via de website van Voetbalmasterz. Heb je nog geen KNVB account? Via Voetbalmasterz kun je je registreren om een account aan te maken.

  Ga naar https://www.voetbalmasterz.nl en log in. Als je nog geen KNVB account(de app Voelbal.nl werkt met dezelfde login) hebt om in te loggen, kies dan voor registreren en vil bij het registreren hetzelfde emailadres in als waar je mee in de Valken'68 ledenadministratie geregistreerd staat.