• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
 • Ambitie
 • Potters & Vooijs tekent driejarige overeenkomst

  Tijdens de rust van de gewonnen wedstrijd tegen VELO uit Wateringen op zaterdag 11 november ondertekende makelaar Hans de Jong, namens Potters & Vooijs, in het bijzijn van voorzitter Jaap Janssen een driejarige overeenkomst met de Duyfrakbewoners. 

  Minimaal tot en met het seizoen 2025/2026 zal het reclamebord van de vertrouwde adviseur voor makelaardij, hypotheken en verzekeringen uit Katwijk langs het hoofdveld van de club hangen. Daarmee heeft de PR-commissie een volgende partner gevonden die zich verbindt aan de club uit Valkenburg. 

  Met dit partnerschap toont Potters & Vooijs dat het de lokale gemeenschap graag wil ondersteunen. Daarnaast draagt de sponsorovereenkomst bij aan naamsbekendheid voor de organisatie, dat sinds 2006 is gehuisvest aan de Koninginneweg in Katwijk op een steenworp afstand van de karakteristieke witte kerk en het centrum van het dorp.

  Potters & Vooijs zet zich in voor het leveren van de best mogelijke diensten en oplossingen op het gebied van makelaardij, hypotheken en verzekeringen aan haar klanten. Of het nu gaat om de verkoop van een huis, het vinden van een passende hypotheek, het afsluiten van verzekeringen of het afhandelen van schadegevallen, Potters & Vooijs staat klaar voor het beste advies!

  Wil je in contact komen met Potters & Vooijs? Ga naar www.pottersenvooijs.nl voor meer informatie.