• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
 • Overvolle Bus!!! Nootdorp - Valken’68 3-0.

  De bus met geblesseerde en/of zieke spelers raakte afgelopen week aardig vol. Joshua Cooper zat er al een paar weken in. Jaco van der Bent zat er na zijn fietsongelukje vanaf zaterdag in. Daar kwamen deze week Marc Langeveld en Sammy Zandbergen bij. Het wegvallen van deze “aanvallers” noopte trainer Alans Campfens tot het bijstellen van de speelwijze. In plaats van het met hoge druk spelen van 4-3-3 werd het het verdedigende 5-3-2 systeem met de hoop op een counter. 

  De eerste helft tegen Nootdorp bleef Valken’68 verdedigend nog aardig overeind. Er waren slechts twee kansen voor Nootdorp via Joey Van Maaren en Mitchell Abdoel. Aanvallend kwam Valken’68 er voor rust niet aan te pas. Het was bij rust 0-0.

  De tweede helft was nog geen minuut oud, toen de 1-0 viel. Joey van Maaaren profiteerde van het nog niet bij de les zijn van de Valken defensie en kopte de 1-0 binnen. Valken’68 kreeg daarna wat kleine kansen, o.a. vrije trap van Huig van Duijn, om nog wat terug te doen. De 2-0 in de 70e, en de 3-0 vlak voor tijd, beide kopballen, deden Valken’68 echter de das om. Een terechte overwinning voor Nootdorp tegen een aanvallend onmachtig Valken’68.  

  Zaterdag 6 november wacht de ontmoeting thuis tegen het op stoom zijnde Argon uit Mijdrecht. Het is te hopen dat de bus met geblesseerde spelers wat leger zal zijn.

  Klik hier voor meer foto’s van Saam de Mooij

  Opstelling Valken’68: Joris van Harmelen, Gert Ravensbergen, Chris de Lange Pepijn van Duijvenvoorde(80e Hassan Erdogan), Jelmer van Egmond, Peter Kuijt, Matthijs de Mooij, Huig van Duijn, Jan de Bruin, Brian van Noort(58e Sammy Zandbergen) en Samet Arikan.