• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
  • Ambitie
  • Nieuwe website en oproep bemensing projectteam

    Voetbalvereniging Valken'68 is verheugd om de aanstaande lancering van haar geheel nieuwe website aan te kondigen. Deze website, met expertise ontwikkeld door het gerenommeerde webontwikkelingsbureau Outhands, zal fungeren als de ultieme digitale hub voor alles wat met onze club te maken heeft.

    We nodigen niet alleen onze gewaardeerde leden, supporters en de bredere gemeenschap uit om uit te kijken naar deze ontwikkeling, maar we doen ook een speciale oproep aan enthousiaste individuen om deel uit te maken van ons projectteam. We zijn op zoek naar leden die willen bijdragen aan het succes van deze nieuwe website en de digitale aanwezigheid van Valken'68 willen versterken.

    Als je graag deel wilt uitmaken van ons projectteam en wilt bijdragen aan het vormgeven van de toekomst van Voetbalvereniging Valken'68 online, neem dan contact met ons op via Joost Franse (06-23573415). Samen kunnen we onze club naar nieuwe hoogten brengen en een indrukwekkende digitale ervaring creëren voor onze gemeenschap.

    Houd onze aankondigingen in de gaten voor meer informatie over de officiële lanceringsdatum van de website en verdere details. We kijken uit naar jouw betrokkenheid en verwelkomen je op onze nieuwe online thuisbasis.