Telefoon (071) 4013214|secretariaat@valken68.nl

Nieuwe trainer tweede elftal Valken ´68: Jan Ram

Nieuwe trainer tweede elftal Valken ´68: Jan Ram

Voor komende seizoen heeft Valken ’68 een nieuwe trainer gecontracteerd voor het tweede elftal. Casper van Iterson houdt het, vanwege prive-omstandigheden, na 1 seizoen voor gezien.

De nieuwe trainer wordt Jan Ram. Hieronder een korte introductie van Jan:

Jan Ram is woonachtig in Leiden in de Stevenshof, is 58 jaar en is al 25 jaar getrouwd met zijn vrouw Ellen. Samen hebben zij 5 kinderen en inmiddels ook 5 kleinkinderen. Zijn zakelijke loopbaan is Jan gestart als vakkenvuller waarna hij een vaste aanstelling kreeg bij eerst Albert Heijn en daarna de C1000. Vervolgens is hij als zelfstandig ondernemer bij de C1000 in Capelle a/d IJssel en later in Katwijk aan de slag gegaan. Vervolgens heeft Jan een overstap gemaakt richting de loodgieters-branche waar hij voornamelijk als vestigingsmanager werkzaam was. Daarna maakte hij de overstap naar Huurmaat in Katwijk en op dit moment is Jan vestigingsmanager van het mooie bedrijf Gencom. Gencom verkoopt, onderhoudt en verleend aggregaten , compressoren en lichtmasten .

Jan zijn voetbalcarrière is begonnen in Alphen a/d/ Rijn bij het plaatselijke Alphia waar hij het tot het eerste elftal schopte. Daarna heeft Jan nog bij zowel Alphense Boys als Nieuwkoop gespeeld. Nadat Jan verhuisde naar Leiden heeft hij nog een tijd in lagere elftallen van UVS gebald. Als trainer heeft Jan vooral carrière gemaakt binnen DoCos waar hij op dit moment hoofd jeugdopleiding is.

Aangaande zijn overstap naar Valken ’68 zegt Jan: “Ik maak dit jaar met veel plezier af bij DoCoS om straks een mooie start te maken bij Valken 68 als trainer van zaterdag 2. Ik heb hier heel veel zin in , omdat ik graag werk met jonge mensen , waar ik meer uit wil halen op sportgebied.Ik hoop dan ook dat we een mooie tijd tegemoet gaan bij Valken ‘68 waar ik een hoop nieuwe mensen gaat ontmoeten.”

De technische commissie, de technische staf en alle supporters van Valken ’68 wensen wij Jan heel veel succes bij Valken ’68.

By |2020-04-23T09:02:07+02:00april 23rd, 2020|Nieuws|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68