• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
 • Nieuw initiatief helpt de Valken'68 jeugd!!! 

  De Nationale Sport Loterij is een nieuw initiatief met een bijzondere missie. Deelnemers kopen een lot en steunen daarmee direct hun eigen, lokale sportvereniging. Zeker in deze bijzondere tijden kan Valken'68 wel een steuntje in de rug gebruiken. Speel je mee? Je maakt bovendien kans op splinternieuwe auto’s,  Iphones en honderden andere prijzen. Televisiepresentator Ron Boszhard is ambassadeur van de Nationale Sport Loterij. “Dit initiatief is bij uitstek geschikt om jouw eigen club te helpen. Meedoen dus!’

  De Nationale Sport Loterij is een online initiatief. Je kunt dus geen fysieke loten in bijvoorbeeld een winkel kopen. Via de website van de Nationale Sport Loterij kun je een lot kopen voor €10.- en hiervan gaat €7,- direct naar de sportvereniging van je keuze (Valken'68 dus), dus meld je lot aan voor Valken'68. Zodra het lot gekocht is, kan je na de definitieve betaling, Valken'68 aanvinken als de vereniging die je wilt steunen.

  Valken'68 zal de baten van deze loterij aanwenden voor het kopen van extra trainingsmaterialen voor de jeugd zoals, doeltjes, hoedjes, hesjes en trainingspoppen.

  Trekking
  De trekking vindt plaats op 24 september 2021. Er zijn slechts 600.000 loten beschikbaar dus aarzel niet en speel mee. Iedereen van 18 jaar en oud mag meedoen. Ook als je zelf geen lid bent van Valken'68 maar wel de vereniging een warm hart toedraagt, kun je meedoen.