• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
 • Ambitie
 • Leadactie hypotheken Rabobank van start!

  Zorg jij voor een bijdrage van €250,- voor Valken’68? Ga dan bij Rabobank op de koffie voor een vrijblijvend hypotheekgesprek. Denk jij bijvoorbeeld aan verhuizen, verbouwen of verduurzamen en wil je weten wat je financiële mogelijkheden zijn. Dan is deze actie écht iets voor jou. Want het is goed voor Valken’68 & goed voor jou.

  Of je nu op zoek bent naar een (nieuwe) woning, een goed onderbouwd bod wilt uitbrengen, jouw huis wilt verduurzamen of je woning toekomstbestendig wilt maken: met een lokale hypotheekadviseur van de Rabobank krijg je een vrijblijvend advies dat bij jouw situatie past, nu én in de toekomst. Én je helpt Valken’68 met € 250,- voor de clubkas!

  Elkaar helpen
  De Rabobank is al jaren partner van Valken’68. De Rabobank helpt ons met een financiële bijdrage, maar óók met kennis en hun netwerk. Én ze staan klaar om onze leden, jou dus, te helpen: financieel, op het gebied van duurzaam wonen en/of ondernemen. Heb jij een financieel vraagstuk? Denk dan eens aan onze sponsor Rabobank. Want wij geloven in deze samenwerking!

  Valken’68-actie voor hypotheekgesprek
  Tot en met maart van dit jaar kun jij €250,- voor onze club verdienen. Het enige wat daarvoor nodig is, is het hebben van een vrijblijvend hypotheekgesprek. Het totaalbedrag van de actie is bestemd voor een nieuwe website. Voor een afspraak bel je met André de Vries op (06) 518 10 020.

  Op deze Actie zijn Actievoorwaarden van toepassing. Voor de Actievoorwaarden klik hier.