• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
 • Ambitie
 • Jeugdsponsoring draagt bij aan verdere ontwikkeling Valken’68

  Voetbalvereniging Valken’68 heeft nieuwe mogelijkheden geïntroduceerd voor sponsoren bij de club. Om de jeugdopleiding te versterken en de talentontwikkeling van jonge spelers te bevorderen, kunnen sponsors nu specifiek kiezen voor jeugdsponsoring. Onlangs is het eerste bord, van InstallatieBalie.nl, geplaatst langs veld vier, waar de meeste trainingen en jeugdwedstrijden plaatsvinden en waar wekelijks honderden mensen langs de lijn te zien zijn.

  De jeugdsponsoring is een initiatief om financiële middelen te genereren om de jeugdopleiding van Valken'68 naar een hoger niveau te tillen. Het geld dat wordt opgebracht door de sponsoring zal worden ingezet voor de aanschaf van trainingsmateriaal, het organiseren van cursussen en andere activiteiten die de ontwikkeling van jonge talenten ondersteunen.

  "Het is fantastisch om te zien dat InstallatieBalie.nl van jeugdtrainer Arjen van der Leeden het voortouw heeft genomen om onze jeugdsponsoring te steunen," aldus Joost Franse, PR-voorzitter van Valken'68. "De jeugdopleiding is altijd al een bron van trots geweest voor onze vereniging, en met deze steun kunnen we nog meer investeren in de toekomstige eerste elftalspelers van Valken'68."

  Het uiteindelijke doel van de jeugdsponsoring is om zoveel mogelijk getalenteerde jeugdspelers door te laten stromen naar het eerste elftal van de club. Lokale bedrijven dragen nu actief bij aan de versterking van de jeugdopleiding, waardoor de dromen van jonge voetballers waar gemaakt kunnen worden.

  Valken'68 moedigt andere bedrijven en ondernemers aan om het voorbeeld van InstallatieBalie.nl te volgen en de jeugd van de club te ondersteunen. Samen kunnen ze een positieve impact hebben op de toekomst van de jeugdspelers en de club.

  Voor meer informatie over jeugdsponsoring en hoe je kunt bijdragen, kun je contact opnemen met de PR-commissie via het e-mailadres pr@valken68.nl.