• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
 • Jeugdopleiding Valken'68

  Valken’68 is een snel groeiende vereniging waarbij de focus van de vereniging ligt bij de jeugd. Aan de basis van het eerste team van Valken’68 behoort een gedegen jeugdopleiding te staan. In de jeugd moet het voetballen worden geleerd. Eén van de doelstellingen van Valken’68 is dat zij willen presteren op een hoog niveau ( 1e klasse) binnen het amateurvoetbal met zo veel mogelijk door haar zelf opgeleide talenten. Hierbij is het van belang om een goed georganiseerde en functionerende jeugdopleiding te hebben.

  Edwin Kluivers zal vanaf  1 januari 2019 het huidige seizoen als Hoofd Jeugdopleiding van dejeugdafdeling van Valken’68 gaan afmaken, met de intentie om ook de komende seizoenen met zijn kennis en ervaring, de jeugdopleiding naar een hoger niveau te brengen.

  Edwin heeft jarenlange ervaring als Jeugdtrainer bij UVS, Voorschoten’97, Alphense Boys en Blauw-Zwart en veel ervaring als HJO bij Lugdunum, Blauw-Zwart en ARC. Ook heeft Edwin de seniorenselecties van Lugdunum, Hazerswoudse-Boys en ROHDA’76 onder zijn hoede gehad. Edwin is in bezit van KNVB TC-3 jeugd, TCJ-3, TC-2 en Hoofdjeugdopleiding B.

  Edwin onderschrijft het Technisch Jeugd Beleidsplan 2016-2019 en zal leiding geven bij de uitvoering hiervan.

  Valken’68 hoopt dat Edwin Kluivers zijn vakmanschap over zal brengen op de jeugd en wenst hem daarbij veel succes en plezier toe.

  Email Edwin Kluivers: hjo@valken68.nl