Grand cafe de Burcht opent haar deuren!!! Proficiat!!!

Grand cafe de Burcht opent haar deuren!!! Proficiat!!!

Woensdagavond 2 februari kwam de Valken’68 veilingcommissie voor het eerst bijeen in Koetshuis de Burcht om de Valken’68 veiling in het komend najaar te bespreken. Koetshuis de Burcht eigenaar Tom Holswilder, mede initiatiefnemer van de Koetshuis de Burchtcup en Valken’68 sponsor, nodigde de veilingcommissie even uit om alvast een kijkje te nemen in het tegenover het Koetshuis liggende vernieuwde Grand cafe de Burcht(voorheen Societeit de Burcht)

“Het vernieuwde café moet een plek worden waar iedereen zich thuis voelt. ,,Van kunstenaar tot bouwvakker’’, zegt Tom. De sfeer uit de gloriejaren van het café, de jaren tachtig, moet terugkomen. ,,Het was een plek waar kunstenaars en politici elkaar ontmoetten, waar jazz was en ontmoetingen waren. We gaan alle karakteristieke punten extra benadrukken.’’

Namens Valken’68 en de veilingcommissie willen wij Tom en Clarita van harte feliciteren en succes toewensen met het vernieuwde Grand cafe. Een pareltje aan de voet van de Burcht in hartje Leiden en een pand/locatie om trots op te zijn.

By |2017-05-01T19:53:28+00:00februari 2nd, 2017|oud, Sponsornieuws|0 Reacties

About the Author:

Contact Info

Duyfrak

Telefoon: (071) 4013214

Web: Valken '68

%d bloggers liken dit: