• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
 • Ambitie
 • Eerste versterking op ’t Duyfrak een feit

  Valken ’68 heeft haar eerste versterking binnen voor komend seizoen. Nick Guijt komt de gelederen versterken. Hieronder een korte introductie:

  De 26-jarige Nick Guijt is een geboren en getogen Leiderdorper. Daar heeft hij ook de gehele jeugdopleiding doorlopen bij het plaatselijke RCL. Uiteindelijk heeft Nick 2 seizoenen in het 1e elftal van RCL gespeeld.
  Daarna heeft hij de overstap gemaakt naar Voorschoten ’97 gemaakt, waar hij in totaal 5 seizoenen in het 1e elftal heeft gespeeld.

  Nick is, sinds dit schooljaar, werkzaam als gymdocent op de KTS in Voorkout en is na 2 jaar nog steeds verliefd op zijn meisje Lyla.

  Op voetbalvlak zijn Nicks sterke punten: technisch, tweebenig en scorend vermogen.

  Als mindere punten geeft Nick aan dat hij soms wat korter kan verdedigen en hij dan niet te snel moet happen.

  Nick is ambitieus en wil op voetbalvlak het hoogste eruit halen en belangrijk worden voor Valken ’68. Op de vraag waarom hij graag bij Valken ’68 wil spelen antwoord hij : “Ik heb van meerdere (oud) spelers gehoord dat Valken '68 een warme en gezellige club is en dat gecombineerd met presteren is voor mij de ideale combinatie.”

  Tot slot geeft Nick uit te kijken naar het nieuwe seizoen om er met zijn allen wat moois van maken!

  De technische commissie wenst, namens allen die Valken ’68 een warm hart toedragen, heel veel plezier bij de mooie club van de bollenstreek.