• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
 • Deel 4 Slot: Reisverslag trainingskamp Valken’68 in Portugal(Carvoeiro).

  De mixed grill van Casa Algarve en de Karaoke in de Carvoeiro Bar op zondagavond waren goed gevallen. De laatste dag in Portugal was aangebroken. Na het ontbijt tijd een verfrissende “looptraining” langs de fraaie kust van de Algarve. 

  Het hotel was zo tevreden met de welgemanierde en goed opgevoede jongens van de Valken’68 selectie, dat zij perse met de selectie op de foto aan de voorkant van het hotel wilde. Ook Pieter van Veen, die namens Trainingskampen.nl Valken’68 begeleidde, mochten op de foto niet ontbreken. Pieter en zijn vrouw nogmaals bedankt, het was top geregeld.

  Halverwege de middag werd er in Guia kip piri piri genuttigd De sponsors en het organisatiecomité werden na afloop van dit diner in het zonnetje gezet door Chris de Lange met een lekker fles Portugese wijn als presentje.

  Het werd tijd om koers te zetten naar de luchthaven van Faro. Om ongeveer 23:15 uur werd weer voet gezet op Nederlandse bodem. Verfrissend dat Hollandse weertje.  De voorzitter fleurde helemaal op, zijn Ans was weer in het zicht. 

  Als klap op de vuurpijl kreeg de Valken’68 selectie van Valken’68 speler Thijs Den Hollander tijdens de terugrit met de bus de uitnodiging voor een Portugal reünie in zijn bar op  boerderij “Stal den Hollander”.  Super Thijs.

  Om 00:30 uur aankomst op het Duyfrak. Met het vooruitzicht van het weer starten van de training vanavond, vlogen onze jongens na huis om zo fris mogelijk op de training te verschijnen. Derek, zo’n goede voorbereiding op de 2e helft van het seizoen heeft de selectie nog nooit gehad. Onze verwachtingen zijn hoog gespannen. Zaterdag 21 januari de eerste wedstrijden met om 11:00 uur Valken’68 2 - Teylingen 2 en om 14:30 thuis Valken’68 1 - Nootdorp. 

  Adeus, até ano que vem (Vaarwel, tot volgend jaar)!!!

  PS: De fraaie foto’s, flitsende video’s en lieve berichten die ik van alle Portugal gangers mocht ontvangen in de app worden deze week helaas verwijderd. Het geheugen van mijn telefoon kon het niet meer aan.