• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
 • Ambitie
 • Clubkaart Informatie

  Leden van v.v. Valken'68 krijgen door middel van hun lidmaatschap de beschikking over een persoonlijke Clubkaart. Deze Clubkaart is het lidmaatschapsbewijs, entreekaart voor thuiswedstrijden van Valken'68, speciale evenementen en betaalmiddel bij alle horecapunten op de vereniging.

  Voordelen Club-, Sponsor- en/of Vriendenkaart

  De Valken'68 Clubkaart heeft enkele belangrijke voordelen: je hoeft geen geld meer mee te nemen naar de club en je hebt overzicht en controle over je bar-uitgaven (of die van je kind).

  Afrekenen bij alle horecapunten kan op 3 manieren:

  • Met de Valken'68 Clubkaart (5% korting!)
  • Met de KNIP-app
  • Met een gewone Pinpas

  5% kassakorting bij betalen met clubkaart

  Als lid van Valken'68 profiteer je door te betalen met de clubkaart van maar liefst 5% korting op het assortiment. 

  Opwaarderen Clubkaart

  De uitgereikte kaart is al actief. Je kan deze gelijk al opwaarderen bij de kassa in de kantine.  Om te kunnen betalen met de Clubkaart moet je ervoor zorgen dat er tegoed op de Clubkaart gestort wordt. Je kunt deze op verschillende manieren opwaarderen: 

  1. Direct via opwaardeerpunten kantine: In de kantine bij de kassapunten, hier kun je met je pinpas de Clubkaart opwaarderen.

  Na registratie van je clubkaart kan je ook opwaarderen via: 

  1. Smartphone: Via de KNIP app. Deze app kun je gratis downloaden via de Appstore.
  2. Internet: Via de website www.mijnkniponline.nl

  Registreren Clubkaart

  Download de knipapp op je telefoon of ga op de computer/ipad naar www.mijnkniponline.nl

  1. Kies voor registreer, betaalkaart,
  2. Vul het emailadres in waarmee je bij Valken’68 in het ledenbestand bent geregistreerd. Met een ander emailadres werkt de registratie niet. Als je dit emailadres niet meer weet, vraag het met een mailtje op bij de ledenadministratie (ledenadministratie@valken68.nl). 
  3. Bevestig de link die je op dit mailadres  krijg toegestuurd,
  4. Vul kaartnummer en CVC code in die op de uitgereikte pas staan.

  Als je de juiste stappen hebt ondernomen kan je nu ook via je mobieltje of computer inzicht krijgen in je saldo, transacties en je kunt het saldo ook opwaarderen.

  Opzegging lidmaatschap, diefstal of verlies.

  Bij opzegging van het lidmaatschap zal de clubkaart worden geblokkeerd. Het saldo zal aan u worden overgemaakt op het door u aangegeven bankrekeningnummer.

  Bij verlies of diefstal van de clubkaart, dit graag melden per mail bij ledenadministratie@valken68.nl. De kaart zal worden geblokkeerd en het saldo zal op een nieuw aan te maken kaart worden gezet.