• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
 • Valken'68 gaat vanaf nu gebruik maken van de bezoekersregistratie "ikbezoek.nl" die in samenwerking met de GGD is ontwikkeld. Als u het sportpark en/of de kantine bezoekt meldt u zich aan als bezoeker

  1. Scant de QR code (dit kan via de standaard camera app),
  2. Doe de korte gezondheidscheck.
  3. Vul uw  contactgegevens in en verstuur.
   
  Je krijgt dan als bezoeker een groen scherm te zien als alles in orde is. 
   
  Heeft u geen mobieltje om de code te scannen, dan kunt u ook voordat u Valken'68 bezoekt het formulier invullen via uw computer of tablet door naar de volgende link te gaan: https://ikbezoek.nl/valken68-t-duyfrak
   
  Als u van plan bent de komende tijd meerdere malen het sportpark te bezoeken, laat de app dan uw gegevens opslaan. Dan gaat het invullen de volgende keer nog sneller.
   
  Uw ingevulde gegevens zijn veilig:
  • Valken'68 kan zelf de gegevens van hun eigen bezoekersregistratie niet inzien. Deze is alleen opvraagbaar door de GGD voor het bron- en contactonderzoek en eventueel voor andere door de overheid aangewezen bevoegde en betrouwbare instanties voor het terugdringen van het coronavirus.
  • De appj slaat daarbij alleen gegevens op van onze bezoekers die nodig zijn voor een eventueel bron- en contactonderzoek. Antwoorden op de gezondheidscheck slaan wij niet op. 
  • De app zorgt er daarnaast voor dat de ingevulde persoonsgegevens automatisch na 2 weken worden geanonimiseerd. Dit is volgens de richtlijnen van branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland (KHN).
  • Buiten dit worden persoonsgegevens nooit doorverkocht of gedeeld met derde. De gegevens worden binnen Nederland, in een beveiligde omgeving, opgeslagen.

  Als bestuur van Valken'68 vragen wij u om uw medewerking bij deze bezoekregistratie. Het is zowel in uw als ons belang.

  Het betsuur.

   

   

   

  3.
  D