• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
 • Bart Duiker en Bas van Delft naar Valken ’68.

  Bart Duiker en Bas van Delft hebben te kennen gegeven dat ze volgend seizoen voor Valken ’68 gaan uitkomen. Ze kennen elkaar als neven door en door en trekken ook naast het voetbal geregeld met elkaar op.

  We wensen Bart en Bas heel veel succes volgend seizoen en zijn er van overtuigd dat ook zij prima passen in de visie van de club.

   

  Bart Duiker:

  Bart is 22 jaar en is zijn voetbalavontuur gestart bij Rijnsburgse Boys. Rond z’n 15e jaar heeft Bart zijn verdere opleiding gevolgd bij ADO Den Haag en Alphense Boys. Hierna is Bart weer teruggekeerd naar Rijnsburgse Boys, alwaar hij al snel toegevoegd werd aan de A-selectie en op z’n 17e zijn debuut maakte. Bart zag echter zijn kansen in de A-selectie verkleinen en heeft hij nu gekozen voor de overstap naar Valken ’68.

  Uit de gesprekken bij Valken ’68 heeft Bart een goed beeld gekregen van de club en is van mening dat hij zich voor 100% kan inzetten en dit goed te combineren is met zijn opleiding Social Work in Leiden en met zijn hobby surfen.

  Bart kan prima uit de voeten in de verdediging en op het middenveld en kijkt er naar uit om volgend seizoen samen met zijn neef Bas uit te komen voor Valken ’68.

   

  Bas van Delft:

  Bas is 21 jaar en begonnen bij v.v. Katwijk. De laatste jaren van zijn jeugdopleiding heeft Bas gevolgd bij Rijnsburgse Boys. Op dit moment speelt Bas in het 2e elftal van Rijnsburgse Boys op de positie van centrumspits.

  Bas is 3e jaars student aan de opleiding Bedrijfskunde en in zijn vrije tijd is Bas vaak te vinden in de sportschool.

  Op de vraag waarom hij de overstap maakt naar Valken ’68 vertelde Bas dat hij het ziet als een stap omhoog en Valken ’68 een fijne club is bij te spelen.