• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
 • Ambitie
 • Autocentrum Van Egmond Familiedagen bij Valken'68.

  De afgelopen twee jaar hebben de Valken’68 Familiedagen niet kunnen plaatsvinden in verband met de coronamaatregelen. De activiteitencommissie kan nu eindelijk los en zij hebben een geweldig programma samengesteld voor jong én oud. 

  Naast een mooi programma, hebben we ook een nieuwe naamgever van het slotstuk van het seizoen. Autocentrum Van Egmond uit Rijnsburg gaat de festiviteiten sponsoren. Naast de gebruikelijke sponsoring, draagt het evenement nu de naam Autocentrum Van Egmond Familiedagen. Daar zijn wij natuurlijk dankbaar voor. 

  De Autocentrum Van Egmond Familiedagen staan traditioneel bekend bij Valken’68 als de gezelligste dagen van het jaar. De saamhorigheid staat centraal en voor alle leeftijdsgroepen zijn er activiteiten georganiseerd. Wij kijken er dan ook erg naar uit en zijn druk bezig met alle voorbereidingen. Omdat de vereniging, en dan met name de jeugd, erg hard gegroeid is de laatste jaren hebben wij de activiteiten over iets meer dagen moeten verspreiden. Noteer in je agenda:

  Zaterdag 25 juni:

  Vanaf 9.00 uur het ouder/kind voetbal voor teams tot en met JO 11; 

  Vanaf 13.00 uur een 7 tegen 7 toernooi voor de senioren met aansluitend de bekende derde helft. Zowel voor leden, als niet leden. Inschrijven bij Wim Masmeijer (06-10558642).

  Woensdag 29 juni 15.00 uur:

  Filmmiddag voor de jeugd in de kantine van Valken’68.

  Donderdag 30 juni 19.30 uur: 

  Bingo (18+)  in de kantine van Valken’68. Inschrijven bij Henk van der Nagel (06-29227340).

  Vrijdag 1 juli 20.00 uur:

  Klaverjassen (18+). Inschrijven bij Wim Masmeijer (06-10558642).

  Zaterdag 2 juli:

  Vanaf 8.30 uur is ons sportpark geopend en staat het hoofdveld vol met springkussens die voor alle kinderen , ook niet leden , vrij toegankelijk zijn!

  Er zijn tal van individuele spellen waar je jezelf kan uitdagen om een persoonlijke prestatie neer te zetten. Geschikt voor alle leeftijden.

  Ook wordt dit jaar weer de bekende survivaltocht (12+) georganiseerd. Over de sportvelden, door de Dorpsweide. Welk team heeft de langste adem en kroont zich tot winnaar? Inschrijven van de teams bij Henk van der Nagel vanaf 9.30 uur op het sportpark of per telefoon (06-29227340). Start is rond 10.30 uur.

  Om 13.00 uur de finale van de Penalty Bokaal.

  De springkussens staan er de hele dag en in de middag is er livemuziek, ook is het traditie dat er leden in het zonnetje gezet worden die 25 jaar of langer lid zijn van onze mooie vereniging. Dit jaar zijn er veel jubilarissen die in het zonnetje worden gezet, er zijn er zelfs een aantal bij die al meer dan 50 jaar lid zijn van onze mooie vereniging! 

  Kortom, het is meer dan de moeite waard om een bezoek te brengen aan ons feestelijke sportpark, spelletjes voor jong en oud, muziek en veel gezelligheid met een hapje, drankje en hopelijk een zonnetje!

  Graag tot ziens op de Autocentrum Van Egmond Familiedagen bij Valken’68.