• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
  • Ambitie
  • Afscheid Els van Leeuwen en Wil Imthorn

    Vrijwilligers zijn er in allerlei soorten en maten. De één wat meer op de voorgrond dan de ander. Welke rol het ook is, bij Valken '68 zijn we ongelofelijk blij met de vrijwilligers die zich inzetten voor de club. Helaas nemen wij afscheid van twee kanjers die jarenlang op de achtergrond hebben gewerkt aan een schoon clubgebouw. Een clubgebouw dat na een feestje weer spik en span was.

    Els van Leeuwen en Wil Imthorn hebben, tot ons grote verdriet, aangegeven dat ze aan het einde van het seizoen 2023/2024 stoppen als schoonmakers bij Valken '68. Dat vinden wij ontzettend jammer, maar uiteraard is er ook begrip voor deze keuze. Valken '68 is trots dat Els en Wil zich jarenlang hebben ingezet en laat de dames niet met lege handen vertrekken. Naast een mooie bos bloemen krijgen Els en Wil een dinerbon, die ze kunnen besteden bij Grandcafé Zand.

    Met het vertrek van Els en Wil is Valken '68 op zoek naar nieuwe schoonmakers die zich, tegen een passende vergoeding, met ingang van het seizoen 2024/2025 willen inzetten voor de club. Ben je een opgeruimd type en draag je Valken '68 een warm hart toe? Neem contact op met Jaap Janssen (06-22546444).