• Warmte Betrokkenheid Ambitie Passie Plezier
 • Ambitie
 • AC van Egmond: ‘Trotse hoofdsponsor Valken ’68 Familiedagen’

  Van 31 mei tot en met 8 juni staat Valkenburg in het teken van de traditionele Autocentrum van Egmond Valken ’68 Familiedagen. Dit jaarlijkse evenement, dat bekend staat om zijn sterke gemeenschapsgevoel en het samenbrengen van jong en oud, wordt opnieuw met trots gesponsord door AC van Egmond, een bekende naam in de regio.

  Jan Ravensbergen, eigenaar van AC van Egmond, is al jaren een vaste waarde in Valkenburg, ziet het sponsoren van de Valken ’68 Familiedagen als een unieke kans om bij te dragen aan de lokale gemeenschap. "Het is voor ons een manier om iets terug te geven aan de gemeenschap die ons al zolang steunt. We zijn niet alleen de hoofdsponsor van dit evenement, maar we sponsoren ook de voetbaltassen van de teams. Het gaat ons om meer dan alleen naamsbekendheid; het gaat om de verbinding en de vreugde die we samen als gemeenschap kunnen delen," aldus Jan Ravensbergen.

  De betrokkenheid van AC van Egmond gaat verder dan financiële steun. Ravensbergen spreekt vol lof over Valken ’68, een club die volgens hem de kernwaarden van de gemeenschap belichaamt: saamhorigheid, passie voor sport, en het samenbrengen van mensen. "Wat me elk jaar weer treft, is de toewijding van iedereen die betrokken is bij de organisatie van de Familiedagen. Het is inspirerend om te zien hoe een evenement als dit mensen kan verenigen. Dat is uiteindelijk waarom we onze naam hieraan verbinden."

  De drijvende kracht achter de succesvolle organisatie van de Familiedagen is Henk van der Nagel, samen met zijn toegewijde team. Hun inzet en passie zorgen ervoor dat het evenement elk jaar weer een hoogtepunt is op de lokale kalender. "Zonder de inzet van Henk en zijn team zouden de Familiedagen niet mogelijk zijn. Hun toewijding aan dit evenement maakt het elk jaar weer tot een groot succes," voegt Ravensbergen toe.

  De AC van Egmond Valken ’68 Familiedagen beloven ook dit jaar weer een week vol activiteiten, plezier en verbinding te worden. Met de onverminderde steun van AC van Egmond en de inzet van vele vrijwilligers wordt het een editie om niet snel te vergeten.

  Programmaoverzicht AC van Egmond Valken ’68 Familiedagen 2024:

  • 31 mei (vrijdag): Ouder/kind voetbal (bovenbouw) – Een speelse manier om de band tussen ouders en kinderen te versterken;
  • 1 juni (zaterdag): Ouder/kind voetbal (onderbouw) & 7 tegen 7 toernooi – Een dag vol voetbalplezier, afgesloten met dj en zanger voor het nodige entertainment;
  • 5 juni (woensdag): Tribunebingo voor de jeugd – Een middag vol plezier en spel;
  • 6 juni (donderdag): Bingo – Een traditioneel hoogtepunt met mooie prijzen;
  • 7 juni (vrijdag): Pub/Valkenquiz –Test je kennis en geniet van een avond vol spanning en plezier;
  • 8 juni (zaterdag): Slotdag – Een dag met een divers programma voor jong en oud, ideaal om de sfeer te proeven en Valken ’68 te ontdekken.